Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/10/2018
Rutes gastronòmiques L'H

25 establiments de L’H participaran en la 5a edició de la ruta “A la tardor, platillos!"

Amb les propostes de vint-i-tres restaurants i dues cocteleries Premis per als platillos més saborós, creatiu i de qualitat gastronòmica i per al Platillo de L’Hospitalet El xef Sergio Cócera és el padrí de la ruta i forma part del jurat degustador
 
Veure imatge de  25 establiments de L’H participaran en la 5a edició de la ruta “A la tardor, platillos!" (nova finestra)
Un total de 25 establiments de la ciutat —23 restaurants i bars i 2 cocteleries— participaran en la propera edició de la ruta “A la tardor, platillos!”, que tindrà lloc del 3 al 25 de novembre, amb propostes originals de platillos i còctels creats especialment per a l’ocasió. La ruta s’ha presentat avui a la Fábrica de Cervezas Artesanas Tibidabo Brewing, una de les firmes col•laboradores en la ruta.

Aquesta cinquena edició de la ruta gastronòmica de tardor de L’Hospitalet compta amb el xef i empresari Sergio Cócera com a padrí. Cócera és gestor de diferents establiments a Gavà i a Castelldefels, ha treballat a restaurants reconeguts com El Bulli o El Celler de Can Roca i ha estat professor de cuina a l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels i cofundador del Grup Lancaster.

Sergio Cócera formarà part del jurat degustador de l’esdeveniment, juntament amb representants del Gremi d’Hostaleria de L’Hospitalet, tècnics del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament i membres dels blogs El Colador Chino i L’Hospitalet Gastronòmic. Aquest jurat s’encarregarà de valorar la qualitat dels platillos i d’atorgar els guardons en tres categories: Platillo més saborós, Platillo més creatiu i Platillo de millor qualitat gastronòmica. Paral•lelament, el Platillo de L’Hospitalet serà triat per votació popular.

El preu de platillo i consumició (copa de vi, de cervesa o refresc) i del còctel serà de 4 euros. Tothom que ho desitgi podrà participar en l’elecció del Platillo de L’Hospitalet, només cal omplir la butlleta, on es recullin els segells de cinc establiments diferents. Entre el públic participant se sortejaran set premis.

L’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, i amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de la ciutat, promou i impulsa el cicle Ruta Gastronòmica de L’Hospitalet des del 2012 amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la gastronomia local de qualitat.

“A la tardor, platillos!” se suma a altres projectes relacionats amb la promoció i la dinamització de la gastronomia local —com són les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes, coincidint amb la Festa Major— i compta amb la participació de cuiners, experts en gastronomia, professors i alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament.

El lliurament dels premis es farà al gener de 2019.


Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400