Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/10/2018
Benestar i Família

100 anys. Felicitats! Homenatge a les persones centenàries

Veure imatge de  100 anys. Felicitats! Homenatge a les persones centenàries (nova finestra)
Sagrario, Rosa, Inocencia i Mercedes. Aquests són els noms de les 4 dones que han assistit enguany a Can Buxeres a rebre l’homenatge a les persones centenàries. Totes quatre han complert en aquest 2018 els 100 anys de vida. En total, a L’Hospitalet enguany fan el centenari, un total de 16 persones.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit aquest junt a la regidora d’Igualtat i Gent Gran, M. Ángeles Sariñena. També han assistit regidors de diferents grups municipals, familiars, amics i membres de les associacions de jubilats de la ciutat. L’acte s’emmarca dins les activitats de la Setmana de la Gent Gran a L’Hospitalet que se celebra des del passat dilluns i fins diumenge.

Durant l’acte, l’alcaldessa els ha tramés l’afecte de tota la ciutadania, així com la seva contribució al desenvolupament de la ciutat i del país. Les quatre dones homenatjades han rebut un present, així com un ram de flors cadascuna. També l’Ajuntament ha volgut obsequiar amb unes flors a les dues veïnes de 103 anys que també han assistit a l’acte que ha finalitzat amb una actuació de la Coral del Casal de Gent Gran de Santa Eulàlia i el pastís d’aniversari.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Chana pujarà a l’escenari del Teatre Joventut per mostrar el talent d’una artista autodidacta i irrepetible (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana denuncia una carnisseria per abocaments incontrolats (nova finestra)
Veure imatge de Consell de Ciutat (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la darrera fase de les obres de millora al Cementiri Municipal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400