Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

03/10/2018
Benestar i Família

100 anys. Felicitats! Homenatge a les persones centenàries

Veure imatge de  100 anys. Felicitats! Homenatge a les persones centenàries (nova finestra)
Sagrario, Rosa, Inocencia i Mercedes. Aquests són els noms de les 4 dones que han assistit enguany a Can Buxeres a rebre l’homenatge a les persones centenàries. Totes quatre han complert en aquest 2018 els 100 anys de vida. En total, a L’Hospitalet enguany fan el centenari, un total de 16 persones.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit aquest junt a la regidora d’Igualtat i Gent Gran, M. Ángeles Sariñena. També han assistit regidors de diferents grups municipals, familiars, amics i membres de les associacions de jubilats de la ciutat. L’acte s’emmarca dins les activitats de la Setmana de la Gent Gran a L’Hospitalet que se celebra des del passat dilluns i fins diumenge.

Durant l’acte, l’alcaldessa els ha tramés l’afecte de tota la ciutadania, així com la seva contribució al desenvolupament de la ciutat i del país. Les quatre dones homenatjades han rebut un present, així com un ram de flors cadascuna. També l’Ajuntament ha volgut obsequiar amb unes flors a les dues veïnes de 103 anys que també han assistit a l’acte que ha finalitzat amb una actuació de la Coral del Casal de Gent Gran de Santa Eulàlia i el pastís d’aniversari.

Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400