Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/03/2017

Acte per celebrar el Dia de la Dona al Teatre Joventut

Igualtat
Veure imatge de  Acte per celebrar el Dia de la Dona al Teatre Joventut (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit a l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de la Dona que s’ha fet aquesta tarda al Teatre Joventut. En el decurs de l’acte s’ha representat l’espectacle musicoteatral Abandónate mucho, de Las XL. També ha assistit la regidora d’Igualtat, M. Ángeles Sariñena, entre d’altres.

L’alcaldessa ha destacat que L’Hospitalet ha estat sempre una ciutat lluitadora. “El nostre Ajuntament sempre ha estat sensible amb els temes d’igualtat efectiva entre dones i homes. Hem estat una ciutat pionera en molts aspectes, i un dels més importants ha estat el desenvolupament i la implementació de polítiques per a la dona”.

L’alcaldessa també ha destacat la trajectòria del Centre d’Atenció i d’Informació a la Dona de L’Hospitalet, CAID, durant els seus 30 anys de funcionament: “Ha fet una feina excel•lent i pionera, que vull agrair molt sincerament.  Han estat 30 anys de feina i de lluita pels drets i per la visibilització de les dones. 30 anys de campanyes de sensibilització i d’educació en la igualtat. Però també 30 anys de feina al costat de les dones que han patit abusos, violència i discriminació”.

Núria Marín també ha fet una crida a les assistents per tal que se sumin demà dimecres, al migdia, a la plaça de l'Ajuntament,  a l'atur convocat per moviments internacionals de dones que lluïten en diferents països contra la violència masclista.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet reclama destinar els 20,1 milions de superàvit del 2016 a inversions i polítiques socials (nova finestra)
Veure imatge de  Àlex Mitrani ha estat reconegut amb el Premi de l’Associació Catalana de Crítics d’Art per haver comissariat l’exposició “La lliçó de Diògenes”   (nova finestra)
Veure imatge de  Concentració silenciosa en solidaritat amb les víctimes i condemna de l'atemptat de Londres (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa aquest dissabte a l’Hora del Planeta 2017 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400