Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/03/2017

Acte per celebrar el Dia de la Dona al Teatre Joventut

Igualtat
Veure imatge de  Acte per celebrar el Dia de la Dona al Teatre Joventut (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit a l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de la Dona que s’ha fet aquesta tarda al Teatre Joventut. En el decurs de l’acte s’ha representat l’espectacle musicoteatral Abandónate mucho, de Las XL. També ha assistit la regidora d’Igualtat, M. Ángeles Sariñena, entre d’altres.

L’alcaldessa ha destacat que L’Hospitalet ha estat sempre una ciutat lluitadora. “El nostre Ajuntament sempre ha estat sensible amb els temes d’igualtat efectiva entre dones i homes. Hem estat una ciutat pionera en molts aspectes, i un dels més importants ha estat el desenvolupament i la implementació de polítiques per a la dona”.

L’alcaldessa també ha destacat la trajectòria del Centre d’Atenció i d’Informació a la Dona de L’Hospitalet, CAID, durant els seus 30 anys de funcionament: “Ha fet una feina excel•lent i pionera, que vull agrair molt sincerament.  Han estat 30 anys de feina i de lluita pels drets i per la visibilització de les dones. 30 anys de campanyes de sensibilització i d’educació en la igualtat. Però també 30 anys de feina al costat de les dones que han patit abusos, violència i discriminació”.

Núria Marín també ha fet una crida a les assistents per tal que se sumin demà dimecres, al migdia, a la plaça de l'Ajuntament,  a l'atur convocat per moviments internacionals de dones que lluïten en diferents països contra la violència masclista.

Últimes notícies

Veure imatge de  Dia Mundial de les Persones Refugiades (nova finestra)
Veure imatge de  L’H compta amb la primera pista coberta per fer volar drons (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha celebrat el II Fòrum dels Blocs Florida (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament activa una bústia de veu al servei 010LH per donar resposta a les trucades en espera (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400