Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2017
Pormoció econòmica

L’Ajuntament obre els terminis per atorgar ajuts econòmics a l’autoocupació i a la contractació en empreses

L’H emprèn i L’H fem empresa, projectes per fomentar l’autoocupació, millorar l’ocupabilitat de les persones a l’atur i desenvolupar el teixit empresarial
L’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha obert els terminis per atorgar ajuts econòmics per al foment de l’autoocupació i la contractació de persones en situació d’atur en empreses en el marc dels projectes municipals L’H emprèn i L’H fem empresa, respectivament. Aquest programa compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques municipals 2016-2019.

El projecte L’H emprèn té com a objectiu l’increment de l’autoocupació mitjançant la creació del propi lloc de treball. S’adreça a persones desocupades del municipi de L’Hospitalet i s’estableix una línia d’assignació econòmica pública per fomentar l’autoocupació de, com a màxim, 4.000 euros per a persona beneficiària. El termini de presentació de les sol•licituds és fins al 30 de juny.

L’H fem empresa s’adreça a les empreses i persones autònomes per tal d’incentivar la contractació de persones desocupades del municipi. S’obre una línia d’ajuts econòmics amb els objectius, d’una banda, de fomentar l’ocupació i l’adquisició  de competències professionals, i, de l’altra, de consolidar el teixit empresarial i comercial a L’Hospitalet. La subvenció consistirà en el finançament de, com a màxim, el 50 % del cost laboral de les persones contractades, per a contractes de durades entre els 6 i els 12 mesos.

El període de presentació de sol•licituds per aquesta línia és fins al 31 de març de 2017. Les sol•licituds per a les dues línies ja es troben obertes a la seu electrònica del web de l’ajuntament de L’Hospitalet: www.l-h.cat

Per obtenir més informació, contacteu amb la Unitat de Suport a l’Empresa de Gornal Activa (carrer de Can Tries, 20), al telèfon 93 403 69 33 o al correu electrònic centredempreses@l-h.cat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Nova edició de la Jornada de Poesia Juvenil  (nova finestra)
Veure imatge de  Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  “649_2018 estudio de luz” és la intervenció de sue975 en el projecte d’art urbà 12+1 d’aquest mes   (nova finestra)
Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400