Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2017
Pormoció econòmica

L’Ajuntament obre els terminis per atorgar ajuts econòmics a l’autoocupació i a la contractació en empreses

L’H emprèn i L’H fem empresa, projectes per fomentar l’autoocupació, millorar l’ocupabilitat de les persones a l’atur i desenvolupar el teixit empresarial
L’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha obert els terminis per atorgar ajuts econòmics per al foment de l’autoocupació i la contractació de persones en situació d’atur en empreses en el marc dels projectes municipals L’H emprèn i L’H fem empresa, respectivament. Aquest programa compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques municipals 2016-2019.

El projecte L’H emprèn té com a objectiu l’increment de l’autoocupació mitjançant la creació del propi lloc de treball. S’adreça a persones desocupades del municipi de L’Hospitalet i s’estableix una línia d’assignació econòmica pública per fomentar l’autoocupació de, com a màxim, 4.000 euros per a persona beneficiària. El termini de presentació de les sol•licituds és fins al 30 de juny.

L’H fem empresa s’adreça a les empreses i persones autònomes per tal d’incentivar la contractació de persones desocupades del municipi. S’obre una línia d’ajuts econòmics amb els objectius, d’una banda, de fomentar l’ocupació i l’adquisició  de competències professionals, i, de l’altra, de consolidar el teixit empresarial i comercial a L’Hospitalet. La subvenció consistirà en el finançament de, com a màxim, el 50 % del cost laboral de les persones contractades, per a contractes de durades entre els 6 i els 12 mesos.

El període de presentació de sol•licituds per aquesta línia és fins al 31 de març de 2017. Les sol•licituds per a les dues línies ja es troben obertes a la seu electrònica del web de l’ajuntament de L’Hospitalet: www.l-h.cat

Per obtenir més informació, contacteu amb la Unitat de Suport a l’Empresa de Gornal Activa (carrer de Can Tries, 20), al telèfon 93 403 69 33 o al correu electrònic centredempreses@l-h.cat.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400