Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2017
Igualtat

L’H celebra el Dia de la Dona

Durant tota la setmana hi ha previstos diferents actes commemoratius per celebrar el Dia Internacional de la Dona
Veure imatge de  L’H celebra el Dia de la Dona (nova finestra)
Durant tota la setmana hi ha previstos diferents actes commemoratius per celebrar el Dia Internacional de la Dona a L’Hospitalet, organitzats pel Programa Municipal per a la Dona (PMD), les diferents àrees i equipaments municipals, així com diferents entitats i associacions de la ciutat.

El Centre Cultural Sant Josep acollirà aquesta tarda, a les 17 hores, la conferència “Les dones astrònomes, un pilar fonamental en l’estudi de l’univers”, a càrrec de Mercè Romero Gómez, investigadora de l’Institut de Ciències del Cosmos i professora associada de la UB. Pessics de Ciència. El mateix equipament acollirà l’exposició “Dones de ciència guardonades amb el Nobel”, del 8 al 23 de març. Una mostra que destaca que, dels 911 premis Nobel concedits en 115 edicions, només 49 hagin estat per a dones.

També avui, a la Biblioteca Can Sumarro es podran escoltar contes protagonitzats per dones dintre de la sessió “Dona que donaràs”, a càrrec de Núria Martínez. La sessió tindrà lloc a les 18 hores.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’H incrementa un set per cent la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha presentat el nou CAP de Santa Eulàlia que serà una realitat en dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  FAE, alta tecnologia de L'H cap a tot el món (nova finestra)
Veure imatge de  Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400