Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2017
Igualtat

L’H celebra el Dia de la Dona

Durant tota la setmana hi ha previstos diferents actes commemoratius per celebrar el Dia Internacional de la Dona
Veure imatge de  L’H celebra el Dia de la Dona (nova finestra)
Durant tota la setmana hi ha previstos diferents actes commemoratius per celebrar el Dia Internacional de la Dona a L’Hospitalet, organitzats pel Programa Municipal per a la Dona (PMD), les diferents àrees i equipaments municipals, així com diferents entitats i associacions de la ciutat.

El Centre Cultural Sant Josep acollirà aquesta tarda, a les 17 hores, la conferència “Les dones astrònomes, un pilar fonamental en l’estudi de l’univers”, a càrrec de Mercè Romero Gómez, investigadora de l’Institut de Ciències del Cosmos i professora associada de la UB. Pessics de Ciència. El mateix equipament acollirà l’exposició “Dones de ciència guardonades amb el Nobel”, del 8 al 23 de març. Una mostra que destaca que, dels 911 premis Nobel concedits en 115 edicions, només 49 hagin estat per a dones.

També avui, a la Biblioteca Can Sumarro es podran escoltar contes protagonitzats per dones dintre de la sessió “Dona que donaràs”, a càrrec de Núria Martínez. La sessió tindrà lloc a les 18 hores.

Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració pels drets de les persones refugiades davant de l'Acollidora (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 32.000 persones han visitat el Barcelona Beer Festival a La Farga (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet reclama destinar els 20,1 milions de superàvit del 2016 a inversions i polítiques socials (nova finestra)
Veure imatge de  Àlex Mitrani ha estat reconegut amb el Premi de l’Associació Catalana de Crítics d’Art per haver comissariat l’exposició “La lliçó de Diògenes”   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400