Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018
Districte Cultural

Meta Monumental Market, un mercat d’intercanvi i compra d’art  

 Amb la  participació d’artistes del Districte Cultural L'H  El 2 de juny, al carrer d’Isaac Peral de Santa Eulàlia
Veure imatge de  Meta Monumental Market, un mercat d’intercanvi i compra d’art   (nova finestra)
Dissabte 2 de juny se celebrarà Meta Monumental Market, un projecte artístic que pren forma de mercat de segona mà. Un espai on diferents artistes oferiran una selecció d’obres i objectes personals als visitants, que es podran adquirir o intercanviar en un ambient més proper a l’economia informal que a les botigues del mercat de l’art. 

Meta Monumental Market ocuparà la galeria d’art Nogueras Blanchard i el pàrquing de l’edifici on està situada, al carrer d’Isaac Peral, 7, a Santa Eulàlia, de 17 a 23 hores. Està organitzat pel col•lectiu artístic Trama 34, amb el suport del Districte Cultural.

Meta Monumental Market  es basa en l’experiència de l’artista Martha Rosler i el projecte The Meta-Monumental Garage Sale, on criticava el sistema de valor de consum capitalista i el valor dels objectes en funció dels circuits en el qual es mouen. La iniciativa qüestiona l’especulació que simplifica el treball en l’art contemporani.

A més de la participació dels artistes també es comptarà amb: Cocina de guerrilla, un taller per a nens conduït per Les P'tits Explorateurs, torneig de ping-pong Reisman Monday (dissabte) organitzat per El Cuarto del Recreo i sessió de música programada per María I. Barros amb June or July aka José Jünemann i DJ Ivana Ray Singh aka Lucy Tcherno.

Meta Monumental Market està comissariat per Zaida Trallero amb la participació d’artistes de diferents col•lectius del Districte Cultural de L’Hospitalet: María Barros, Estel Boada, Rafa Castell, Degénero (Fito Conesa + Pilar Cruz), Alba Feito, Miquel García, Andrea Gómez, Matteo Guidi, Ciprian Homorodean + Rose Marie Barrientos, Victor Jaenada, Samuel Labadie, Marc Larré, Laura Llaneli, Pere Llobera, Jan Monclús, Diego Paonessa, Germán Portal, Xavier Rodríguez Martín, Eloi Rodriguez, Joan Pallé, Christina Shultz + Kati Riquelme, Mireia C. Saladrigues, Mario Santamaría, Marc Serra, Sitesize, Xavi Ristol i Martin Vitaliti.


Últimes notícies

Veure imatge de  Oferta cultural i esportiva a la ciutat a l’agost (nova finestra)
Veure imatge de  Obres de millora a la rambla de la Marina amb la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de  Obres que comencen a l’agost a L’Hospitalet  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400