Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018
Districte Cultural

Meta Monumental Market, un mercat d’intercanvi i compra d’art  

 Amb la  participació d’artistes del Districte Cultural L'H  El 2 de juny, al carrer d’Isaac Peral de Santa Eulàlia
Veure imatge de  Meta Monumental Market, un mercat d’intercanvi i compra d’art   (nova finestra)
Dissabte 2 de juny se celebrarà Meta Monumental Market, un projecte artístic que pren forma de mercat de segona mà. Un espai on diferents artistes oferiran una selecció d’obres i objectes personals als visitants, que es podran adquirir o intercanviar en un ambient més proper a l’economia informal que a les botigues del mercat de l’art. 

Meta Monumental Market ocuparà la galeria d’art Nogueras Blanchard i el pàrquing de l’edifici on està situada, al carrer d’Isaac Peral, 7, a Santa Eulàlia, de 17 a 23 hores. Està organitzat pel col•lectiu artístic Trama 34, amb el suport del Districte Cultural.

Meta Monumental Market  es basa en l’experiència de l’artista Martha Rosler i el projecte The Meta-Monumental Garage Sale, on criticava el sistema de valor de consum capitalista i el valor dels objectes en funció dels circuits en el qual es mouen. La iniciativa qüestiona l’especulació que simplifica el treball en l’art contemporani.

A més de la participació dels artistes també es comptarà amb: Cocina de guerrilla, un taller per a nens conduït per Les P'tits Explorateurs, torneig de ping-pong Reisman Monday (dissabte) organitzat per El Cuarto del Recreo i sessió de música programada per María I. Barros amb June or July aka José Jünemann i DJ Ivana Ray Singh aka Lucy Tcherno.

Meta Monumental Market està comissariat per Zaida Trallero amb la participació d’artistes de diferents col•lectius del Districte Cultural de L’Hospitalet: María Barros, Estel Boada, Rafa Castell, Degénero (Fito Conesa + Pilar Cruz), Alba Feito, Miquel García, Andrea Gómez, Matteo Guidi, Ciprian Homorodean + Rose Marie Barrientos, Victor Jaenada, Samuel Labadie, Marc Larré, Laura Llaneli, Pere Llobera, Jan Monclús, Diego Paonessa, Germán Portal, Xavier Rodríguez Martín, Eloi Rodriguez, Joan Pallé, Christina Shultz + Kati Riquelme, Mireia C. Saladrigues, Mario Santamaría, Marc Serra, Sitesize, Xavi Ristol i Martin Vitaliti.


Últimes notícies

Veure imatge de  La majoria de ciutadans es mostren satisfets de viure a L’H i creuen que la ciutat i el barri han millorat en els darrers dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400