Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/10/2018
Commemoració

Dia de la Memòria Democràtica de L'Hospitalet 

L'alcaldessa i portaveus dels grups municipals van fer una ofrena floral davant el monument 
Veure imatge de  Dia de la Memòria Democràtica de L'Hospitalet  (nova finestra)
L'Hospitalet va commemorar ahir el Dia de la Memòria Democràtica amb un acte a l’escultura Pont de la Llibertat, de l'artista Arranz -Bravo, a la rotonda ubicada entre l’avinguda del Carrilet i la rambla de la Marina, que va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa, Núria Marín, i de representants dels grups municipals.

L'homenatge va comptar amb la intervenció de Carles Vallejo, president de l’Associació de Treballadors i treballadores de SEAT i l’actuació d'un grup de l’Escola de Musica de L’Hospitalet-  Centre de les Arts. L'alcaldessa i els portaveus dels grups municipals del PSC, Ciutadans, ERC, ICV-EUiA-Pirates i CiU van fer una ofrena floral davant el monument en record dels que van lluitar contra el franquisme en defensa de la democràcia.

Últimes notícies

Veure imatge de  Grup Promotor/Santillana i Ajuntament de L’H atorguen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Veure imatge de  El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals   (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana posa en marxa una campanya de control dels animals de companyia (nova finestra)
Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400