Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/11/2018
Homenatge ciutadà

L’Hospitalet recorda Ernest Lluch 

Ernest Lluch vivia al barri de Les Corts, de Barcelona, en una zona molt pròxima a L’Hospitalet, ciutat a la qual se sentia molt vinculat
Veure imatge de  L’Hospitalet recorda Ernest Lluch  (nova finestra)
Aquesta tarda s’ha fet l’ofrena institucional en memòria d’Ernest Lluch, en el dia en el qual es commemoren els 18 anys de la seva mort a mans de la banda terrorista ETA. L’acte , que s’ha fet a la plaça que porta el nom del polític desaparegut, ha comptat amb l’alcaldessa, Núria Marín i el vicepresident de la Fundació Ernest Lluch, Josep Maria Carreras. També hi han assistit el portaveus municipals del PSC, Francesc Josep Belver; de Ciutadans, Miguel Garcia; del PdCat, Jordi Monrós, i el regidor Coque Garcia, en representació d’ERC.  Tots ells han dipositat flors, a l'igual que representants del PSC i de les JSC, davant la placa que es va instal·lar a la plaça d’Ernest Lluch l’any 2015, amb motiu dels 15 anys de la seva mort. Un grup de corda de l’Escola de Música Centre de les Arts de L’Hospitalet ha interpretat algunes de les peces musicals que més agradaven a Ernest Lluch.

En el decurs de l’acte, l’alcaldessa ha destacat la figura d’Ernest Lluch com a referent en diferents àmbits, com ara la política i la sanitat pública,  i la seva defensa del diàleg per superar confrontacions i conflictes. Ernest Lluch vivia al barri de Les Corts, de Barcelona, en una zona molt pròxima a L’Hospitalet, ciutat a la qual se sentia molt vinculat. És per això que L’Hospitalet l’ha dedicat una plaça, una escola i la nova estació de la Línia 5 del Metro, que també portarà el seu nom.

Últimes notícies

Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400