Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/11/2018
Neteja viària

Acció Net i polit als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic
Veure imatge de  Acció Net i polit als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret (nova finestra)
Els carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret (entre carrer d’Amadeu Torner i carrer del Prat de la Manta) i la plaça de Lola Anglada, al barri de Santa Eulàlia, són objecte aquesta setmana d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L’any passat es va fer a la ronda de la Torrassa, i a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L’actuació ha continuat aquest any al barri de la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans. Per als pròxims mesos, es preveuen noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet.

També, des del passat mes d’abril, l’Ajuntament ha potenciat el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de  En marxa la 3a Llançadora d'ocupació de L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, L’Hospitalet està de festes! (nova finestra)
Veure imatge de  El Programa de Medicina Regenerativa de Catalunya P-CMR[C] reforça el Pol Biomèdic de Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  “Ceci n’est pas una cariàtide”, una nova proposta expositiva per reinterpretar obres antigues des d’una visió contemporània   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400