Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/04/2018
Foment de l'escriptura, les xarxes socials i la història

La Biblioteca Plaça d’Europa convoca el 5è concurs de microrelats de temàtica històrica

Basats en fets o personatges històrics i amb una extensió màxima de 150 paraules
 
Veure imatge de  La Biblioteca Plaça d’Europa convoca el 5è concurs de microrelats de temàtica històrica (nova finestra)
La Biblioteca Plaça d’Europa convoca una nova edició del concurs de microrelats de temàtica històrica amb la col•laboració de l’associació cultural Rvbicon i el patrocini de Viena Edicions i Nórdica Libros. L’objectiu és fomentar l’escriptura, l’ús de les xarxes socials i divulgar la història.

Les obres han de basar-se en fets o en personatges històrics i han de ser originals, inèdites i no premiades. Les persones concursants han de ser majors de 18 anys.

Els microrelats poden ser en català o castellà, amb una extensió màxima de 150 paraules, amb el títol inclòs. Cal presentar-los a través del correu electrònic microrelats.peuropa@gmail.com fins a les dotze de la nit del 21 de maig.

Es poden enviar tants relats com es vulgui, però només s’optarà a un premi per compte. Hi haurà un guanyador i dos finalistes i tots tres rebran un lot de llibres. El veredicte i la manera com es farà el lliurament dels premis s’anunciarà durant el mes de juny a través del Facebook de la Biblioteca Plaça d’Europa i al web de Biblioteques.

El jurat el formaran el conductor del club de lectura de la Biblioteca, el director de la Biblioteca Central Tecla Sala, la directora de la Biblioteca Plaça d’Europa i un membre de l’associació Rvbicon.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals   (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana posa en marxa una campanya de control dels animals de companyia (nova finestra)
Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400