Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/04/2018
Millora infraestructures

L’alcaldessa de L’Hospitalet saluda l’inici dels treballs que permetran instal•lar quatre ascensors a l’estació de Bellvitge-Gornal

El projecte inclou la instal•lació de quatre ascensors, dos d’accés exterior a vestíbul i dos d’accés a andanes des del vestíbul, que milloraran l’accessibilitat de l’estació de Renfe
 
Veure imatge de  L’alcaldessa de L’Hospitalet saluda l’inici dels treballs que permetran instal•lar quatre ascensors a l’estació de Bellvitge-Gornal (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha valorat positivament l’inici de les obres de millora de l’estació de Bellvitge-Gornal per part d’Adif. “Aquest va ser un dels compromisos del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, en la visita que va realitzar a la ciutat el passat mes de febrer i em satisfà veure que ja som més a prop de tenir una estació accessible per a tothom”. Durant la visita De la Serna va presentar el projecte de soterrament de les vies de la línia de Vilanova i de Vilafranca al seu pas per L’Hospitalet.

Núria Marín ha declarat que confia que “els treballs es desenvolupin de forma àgil i minimitzant, en la mesura que es pugui, les molèsties als veïns i a les veïnes del barri”.

El conjunt d’actuacions per part  d’Adif i Renfe permetrà la instal•lació de quatre ascensors a l’estació de Bellvitge-Gornal, dos d’accés exterior a vestíbul i dos d’accés a andanes des del vestíbul. Aquesta és una iniciativa que Ajuntament de L’Hospitalet i veïns reclamen des de fa anys per tal de millorar l’accessibilitat. Els ascensors poden estar en funcionament a final del 2019.

Adif ha iniciat els treballs de modernització de la infraestructura entre el Prat i Barcelona Sants, que tenen un pressupost de 5.178.113,6 euros (IVA inclòs) i un període d’execució de 18 mesos. La primera fase de les obres s’ha iniciat amb la renovació de travesses mitjançant maquinària pesant a l’entorn de l’estació de Bellvitge-Gornal.

Les actuacions a càrrec d’Adif a l’estació de Bellvitge són prèvies al projecte de millora de l’accessibilitat de l’estació, que executarà Renfe. Ambdós projectes es coordinaran i es solaparan amb l’objectiu d’escurçar els terminis d’execució.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Camp de Rugbi obté l’homologació de la Federació per a competicions nacionals   (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana posa en marxa una campanya de control dels animals de companyia (nova finestra)
Veure imatge de  Tast i Vins, Spiral Bar i Braseria Cal Paco, guanyadors de la 5a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!  (nova finestra)
Veure imatge de  El Museu de L’Hospitalet incorpora cinc fotografies d’Esteve Lucerón   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400