Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/04/2018
Millora infraestructures

L’alcaldessa de L’Hospitalet saluda l’inici dels treballs que permetran instal•lar quatre ascensors a l’estació de Bellvitge-Gornal

El projecte inclou la instal•lació de quatre ascensors, dos d’accés exterior a vestíbul i dos d’accés a andanes des del vestíbul, que milloraran l’accessibilitat de l’estació de Renfe
 
Veure imatge de  L’alcaldessa de L’Hospitalet saluda l’inici dels treballs que permetran instal•lar quatre ascensors a l’estació de Bellvitge-Gornal (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha valorat positivament l’inici de les obres de millora de l’estació de Bellvitge-Gornal per part d’Adif. “Aquest va ser un dels compromisos del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, en la visita que va realitzar a la ciutat el passat mes de febrer i em satisfà veure que ja som més a prop de tenir una estació accessible per a tothom”. Durant la visita De la Serna va presentar el projecte de soterrament de les vies de la línia de Vilanova i de Vilafranca al seu pas per L’Hospitalet.

Núria Marín ha declarat que confia que “els treballs es desenvolupin de forma àgil i minimitzant, en la mesura que es pugui, les molèsties als veïns i a les veïnes del barri”.

El conjunt d’actuacions per part  d’Adif i Renfe permetrà la instal•lació de quatre ascensors a l’estació de Bellvitge-Gornal, dos d’accés exterior a vestíbul i dos d’accés a andanes des del vestíbul. Aquesta és una iniciativa que Ajuntament de L’Hospitalet i veïns reclamen des de fa anys per tal de millorar l’accessibilitat. Els ascensors poden estar en funcionament a final del 2019.

Adif ha iniciat els treballs de modernització de la infraestructura entre el Prat i Barcelona Sants, que tenen un pressupost de 5.178.113,6 euros (IVA inclòs) i un període d’execució de 18 mesos. La primera fase de les obres s’ha iniciat amb la renovació de travesses mitjançant maquinària pesant a l’entorn de l’estació de Bellvitge-Gornal.

Les actuacions a càrrec d’Adif a l’estació de Bellvitge són prèvies al projecte de millora de l’accessibilitat de l’estació, que executarà Renfe. Ambdós projectes es coordinaran i es solaparan amb l’objectiu d’escurçar els terminis d’execució.

Últimes notícies

Veure imatge de  Festa del medi ambient a les jugatecambientals (nova finestra)
Veure imatge de  L’OMIC informa les persones afectades pel tancament de la clínica iDental de Barcelona   (nova finestra)
Veure imatge de  El grup B de l’Escola Pau Casals guanya la Lliga dels Llibres 2017 - 2018 (nova finestra)
Veure imatge de  L’H estrena la línia de Metrobús M12 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400