Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018
Esports

Diada de l’Esport Escolar 

Ho organitzen el Consell Esportiu de L’Hospitalet i l’Ajuntament
Veure imatge de  Diada de l’Esport Escolar  (nova finestra)
La zona esportiva de la Feixa Llarga acollirà dissabte la 37a Diada de l’Esport Escolar, que organitzen el Consell Esportiu de L’Hospitalet i l’Ajuntament. L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, acompanyada pel tinent d’alcaldia d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, visitarà les diferents activitats que s’hi duran a terme.

La Diada de l’Esport Escolar comptarà amb la participació d’unes 5.000 persones, nois i noies fins als 16 anys pertanyents a entitats i centres escolars de la ciutat i les seves famílies. La Diada, que clou la temporada de la 41a edició dels Jocs Escolars del curs 2017-2018, no és una competició, és una jornada festiva que permet als infants i als joves practicar una vintena d’activitats esportives, de nou del matí a dues del migdia. En algunes activitats els pares també hi poden participar.

La Diada de l’Esport Escolar és un dels esdeveniments més participatius i lúdics de l’any, on participen milers d’infants i joves de gairebé la totalitat de centres escolars i de les entitats esportives de la ciutat. Entre altres, hi haurà tir amb arc, tennis taula, activitats aquàtiques, bicicletes, escacs, futbol, rugbi, beisbol o malabars.

A banda d’això, la jornada convoca activitats que necessiten inscripció prèvia dels equips participants: el torneig de bàsquet 3x3, i el torneig de voleibol 2x2.

Durant la celebració de la Diada de l’Esport Escolar hi haurà un trenet que enllaçarà les instal•lacions per facilitar els desplaçaments i, consegüentment, la participació en diferents activitats.
Últimes notícies

Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament de diplomes als nous integrants del programa Entrejoves (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana de L’H se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet rep el Premi Visió Zero Municipal per no haver tingut cap víctima mortal de trànsit (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400