Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/06/2018
Seguretat ciutadana

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet deté un home amb 1.646 grams de cocaïna

Després d’una llarga persecució policial del vehicle fugat per L’Hospitalet i la ronda de Dalt de Barcelona
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet deté un home amb 1.646 grams de cocaïna (nova finestra)
La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha detingut un home de 42 anys que portava al seu vehicle tres paquets amb 1.646 grams de cocaïna. L’operació es va dur a terme dimarts al matí, amb inici al barri de Pubilla Cases i final a la ronda de Dalt de Barcelona, prop del nus de la Trinitat, després d’una llarga persecució policial.

L’actuació va tenir el seu origen a l’avinguda de Tomás Giménez, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va ordenar parar un vehicle per una comprovació rutinària. Aleshores, el conductor va optar per fugir a gran velocitat, amb una conducció temerària, i va començar la persecució policial per la carretera de Collblanc i la ronda de Dalt, sentit Besòs.

La carrera va acabar a l’altura de la sortida 4 de la ronda de Dalt, quan el vehicle fugit es va estavellar contra la mitjana de la via, després d’envestir la patrulla policial que circulava en paral•lel i que li havia ordenat que s’aturés.

Els agents van procedir a la detenció del conductor i van trobar a l’interior del vehicle tres paquets amb un total de 1.646 grams de cocaïna i 2.380 euros en 47 bitllets de 50, 20 i 10 euros.

L’home va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la travessera de les Corts, de Barcelona, a l’espera de passar a disposició judicial. Està acusat de tràfic de drogues, conducció temerària i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Veure imatge de  123 persones desocupades participen en un programa d’experiència laboral a l’Ajuntament   (nova finestra)
Veure imatge de  Es presenta la nova Xarxa per la Convivència L’H (nova finestra)
Veure imatge de  La nova exposició d’Eduard Arranz-Bravo recrea l’època daurada de Cadaqués (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400