Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/06/2018
Esports

Torna l’activitat Taitxí al parc

Sessions als parcs de Can Cluset, Can Buxeres, Bellvitge, l’Alhambra i les Planes
 
Veure imatge de  Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
L’Àrea d’Esports i Joventut de l’Ajuntament organitza de nou a l’estiu Taitxí al parc, un programa d’activitat física i salut adreçat a tota la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que aquesta pràctica oriental mil•lenària aporta a la salut de les persones. Aquest any el programa s’amplia una setmana més amb la inclusió del parc de Can Cluset.

Totes les sessions de Taitxí al parc són gratuïtes i tindran lloc en  cinc  parcs de la ciutat: Can Cluset, del 25 al 28 de juny;  Can Buxeres, del 2 al 5 de juliol; Bellvitge, del 9 al 12 de juliol; l’Alhambra, del 16 al 19 de juliol, i les Planes, del 23 al 26 de juliol. Els horaris són els següents: els dilluns i dimecres, de 9.30 a 11 hores; i els dimarts i dijous, de 19.30 a 21 hores. No cal inscripció prèvia i es recomana a les persones que hi participin que, entre d’altres, utilitzin calçat i roba còmodes i que portin aigua.

El taitxí és una pràctica molt arrelada entre el poble xinès, que combina la ment, la respiració i el cos. La pràctica regular de taitxí contribueix a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

Aquesta activitat, basada en la concentració i el moviment suau, és indicada per a persones que pateixen dolors crònics, hipertensió, arterioesclerosi, trastorns respiratoris i digestius o estrès, entre d’altres.

El taitxí és apte per a totes les edats i condicions físiques i molt recomanable per mantenir un bon equilibri físic i mental, millorar la concentració, la fortalesa, la flexibilitat, la mobilitat, la coordinació i la memòria.

Durant la resta del curs, el taitxí es practica en diferents poliesportius municipals de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400