Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/06/2018
Esports

Torna l’activitat Taitxí al parc

Sessions als parcs de Can Cluset, Can Buxeres, Bellvitge, l’Alhambra i les Planes
 
Veure imatge de  Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
L’Àrea d’Esports i Joventut de l’Ajuntament organitza de nou a l’estiu Taitxí al parc, un programa d’activitat física i salut adreçat a tota la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que aquesta pràctica oriental mil•lenària aporta a la salut de les persones. Aquest any el programa s’amplia una setmana més amb la inclusió del parc de Can Cluset.

Totes les sessions de Taitxí al parc són gratuïtes i tindran lloc en  cinc  parcs de la ciutat: Can Cluset, del 25 al 28 de juny;  Can Buxeres, del 2 al 5 de juliol; Bellvitge, del 9 al 12 de juliol; l’Alhambra, del 16 al 19 de juliol, i les Planes, del 23 al 26 de juliol. Els horaris són els següents: els dilluns i dimecres, de 9.30 a 11 hores; i els dimarts i dijous, de 19.30 a 21 hores. No cal inscripció prèvia i es recomana a les persones que hi participin que, entre d’altres, utilitzin calçat i roba còmodes i que portin aigua.

El taitxí és una pràctica molt arrelada entre el poble xinès, que combina la ment, la respiració i el cos. La pràctica regular de taitxí contribueix a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

Aquesta activitat, basada en la concentració i el moviment suau, és indicada per a persones que pateixen dolors crònics, hipertensió, arterioesclerosi, trastorns respiratoris i digestius o estrès, entre d’altres.

El taitxí és apte per a totes les edats i condicions físiques i molt recomanable per mantenir un bon equilibri físic i mental, millorar la concentració, la fortalesa, la flexibilitat, la mobilitat, la coordinació i la memòria.

Durant la resta del curs, el taitxí es practica en diferents poliesportius municipals de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  Conferència de Mayor Zaragoza (nova finestra)
Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400