Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/05/2018
Promoció econòmica

Arrenquen les rutes gastronòmiques dels barris amb Sant Josep de Tapes

 A continuació, vindran les rutes gastronòmiques de Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida
Veure imatge de  Arrenquen les rutes gastronòmiques dels barris amb Sant Josep de Tapes (nova finestra)
Del 10 al 13 de maig s’inicia al barri de Sant Josep el programa de rutes gastronòmiques dels barris amb Sant Josep de Tapes, tot coincidint amb la celebració de la Festa Major del barri. Les rutes gastronòmiques dels barris les impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors, amb la col•laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

En aquesta nova edició del Sant Josep de Tapes hi participen onze bars i restaurants que oferiran una tapa acompanyada d’una beguda al preu de 2,5 euros. Els establiments participaran en el concurs que premiarà la tapa de qualitat, a càrrec d’un jurat expert; i la tapa més popular, per votació ciutadana. L’establiment guardonat amb la tapa més popular rebrà, a més, un val regal de 200 euros ofert pel Centre Comercial La Farga.

Entre les persones que participin en l’elecció de la tapa més popular se sortejaran diversos premis: una caixa regal a càrrec dels establiments participants a la ruta gastronòmica; un menú degustació per a dues persones al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, i també dos vals de regal de 200 euros cadascun per al Centre Comercial La Farga.

El programa de rutes gastronòmiques a L’Hospitalet coincideix amb les festes majors dels barris i pretén impulsar la gastronomia local i, alhora, dinamitzar el comerç i la restauració al territori. A Sant Josep de Tapes la seguiran les rutes a Santa Eulàlia (del 31 de maig al 3 de juny), Can Serra (del 7 al 10 de juny), Pubilla Cases (del 14 al 17 de juny) i, finalment, la Florida (del 28 de juny a l’1 de juliol). Més endavant, el mes de novembre ens portarà, finalment, la ruta A la tardor, platillos!

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenca l’activitat “Dissabtes de vermut als mercats de L’Hospitalet”   (nova finestra)
Veure imatge de  Un equip de Voluntaris de Protecció Civil de L’H ha ajudat en les tasques d’emergència al sud de França (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana tanca un bar per greus deficiències sanitàries   (nova finestra)
Veure imatge de  Èxit de 3r  Congrés de Serveis Socials Bàsics celebrat a La Farga (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400