Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/10/2018
Organitzada per Creu Roja L’H i Espai de Ciutadania i amb el suport de l’Ajuntament
 

Concentració davant L’Acollidora en la cloenda de la Setmana de la Solidaritat  

Sota el lema "Volem acollir ara" L'H amb les persones refugiades"
Veure imatge de  Concentració davant L’Acollidora en la cloenda de la Setmana de la Solidaritat   (nova finestra)
La Setmana de la Solidaritat de L’H s’ha tancat avui amb la concentració que, com cada darrer dilluns de mes, té lloc davant L’Acollidora convocada per Espai de Ciutadania. Aquest acte ha inclòs l’actuació de Pallassos sense Fronteres, la càpsula teatral Quan tanco els ulls, recordo, a càrrec de Plàudite Teatre; la lectura del poema Podries, de Joana Raspall; la lectura d’un Manifest confeccionat amb l’aportació de la comunitat educativa i dels casals de gent gran de la ciutat, i la interpretació del Cant dels ocells, a càrrec de l’alumnat de l’EMMCA.

La Setmana de la Solidaritat de L’Hospitalet s’ha celebrat del 20 al 29 d’octubre, organitzada per la Creu Roja de L’H i l’Espai de Ciutadania, amb la col•laboració de l’Ajuntament.

La Setmana de la Solidaritat 2018 ha portat per lema “Volem acollir ara. L’Hospitalet amb les persones refugiades” i, tal com ja va fer l’any passat, ha tingut per objectiu sensibilitzar la ciutadania de la situació que viuen els més de 65 milions de persones refugiades a tot el món.

L’Hospitalet ha mostrat en nombroses ocasions la seva solidaritat vers les persones refugiades. Des de fa més de  dos anys, l’Ajuntament té elaborat amb l’Assemblea de la Creu Roja un pla d’acollida per tal de rebre refugiats a la ciutat i compta amb un registre de persones voluntàries.

Últimes notícies

Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Veure imatge de  Compte enrere per l’inici de les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya informativa de bones pràctiques comercials a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  Centenars de persones es van "enrodar" ahir (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400