Ajuntament de L'Hospitalet
A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Llar d'infants l'Estel Blau

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE 

La llar d’infants Estel Blau és un centre educatiu privat subvencionat adreçat a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. El nostre objectiu és acompanyar l’infant, amb la col·laboració de la família, en el seu desenvolupament integral: físic, cognitiu, social, afectiu i emocional. La nostra metodologia es fonamenta en el respecte individualitzat de les seves inquietuds, necessitats i del seu ritme evolutiu, a més de desenvolupar la seva autonomia i estimular la seva curiositat mitjançant la manipulació, l’experimentació i el joc. 

EQUIPAMENTS

Edifici individual de dues plantes. Cuina pròpia. Sala de psicomotricitat. Pati exterior. Terrassa
exterior. Deu aules amb canviadors propis. 

SERVEIS 

Cuina pròpia. Servei d’acollida matí i tarda. Espai familiar i espai de joc. Col·laboració amb Baula (Centre per al desenvolupament infantil i atenció precoç). Col·laboració amb el PAEF (Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies). Participació de les famílies: consell de participació, tertúlies, Diari Blau, xerrades, tallers i reunions d’aula.

Adreça

Web: www.estelblau.net
Correu electrònic: estelblau@estelblau.net
Telèfon: 932634574
Fax: 933366500

Observacions

Subvencionat per l'Ajuntament i per la Generalitat
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400