Ajuntament de L'Hospitalet

Escola Bressol Municipal La Casa dels Contes

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

Trets característics del centre
L'escola bressol municipal La Casa dels Contes forma part de la xarxa d’escoles bressol municipals. Els eixos principals de la nostra metodologia es basen en permetre a l’infant el moviment lliure, adaptant-nos en cada moment a les seves necessitats, fomentant el desenvolupament de l’autonomia i essent protagonista del seu propi aprenentatge a través de la descoberta de l’entorn i d’un mateix.

Vetllem pel benestar dels nostres infants i potenciem el seu creixement oferint sempre activitats adaptades a les necessitats de cadascú i potenciem la creativitat mitjançant l’experimentació, la manipulació i el joc.

Mantenim una constant comunicació amb les famílies i les fem col·laboradores i partícips del desenvolupament, la descoberta i aprenentatge dels seus fills/es.

Equipaments
Cinc aules amb terrassa individual. Sala d’usos múltiples. Cuina. Pati. Hort.

Serveis
Servei de menjador amb cuina pròpia. Servei d’acollida. Espais de debats amb especialistes. Tallers i Café en família. AFA. Coordinació amb Baula (Centre per el desenvolupament infantil i atenció precoç de l’Hospitalet). Participació en diferents xarxes educatives de la ciutat. Coordinació amb diferents entitats associatives i culturals del barri (casal d’avis, comissió de festes, biblioteca, mercat...) Consell Escolar.

 

Adreça

Correu electrònic: ebmlacasadelscontes@gmail.com
Telèfon: 933363304

Observacions

Titularitat municipal

Aparcaments i transports públics propers

  FGC

  Metro

  Parades autobús

  Tràmits i serveis

  No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

  Agenda

  No hi ha actes previstos per aquest equipament

  Ajuntament de L'Hospitalet

  Pl. de l'Ajuntament, 11
  08901 L'Hospitalet de Llobregat
  Tel. 934 029 400