A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Llar d'infants El Passeig

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRET CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

Oferim als infants la possibilitat de relacionar-se i de conviure amb altres infants i adults. Mitjançant el joc, els ajudem a descobrir el seu entorn, les seves capacitats d'investigar i d'explorar i els seu interès per aprende. Potenciem l'experimentació sensorial amb diferents materials naturals. Vetllem pel desenvolupament físic i psíquic de cad infant i li oferim afectivitat, seguretat i confiança per sentir-se estimat i valorat, i en fomentem l'autonomia personal. L'entrada a l'escola es fa de manera progressiva i es concreta en un programa d'adapcació cada principi de curs. 

EQUIPAMENTS

Edifici individual de dues plantes. Espais adients a les necessitats educatives dels infants. Espai de joc psicomotriu. Pati exterior (de dimensions reduïdes).

SERVEIS

AMPA. Consell de participació. Menjador amb cuina pròpia.

Adreça

Correu electrònic: a8048101@xtec.cat
Telèfon: 933360553
Fax: 933360553

Observacions

Titularitat de la Generalitat

Aparcaments i transports públics propers

  FGC

  • Gornal a (L8,S33,S4,S8,R5,R6) a 414 m.

  Metro

  Parades autobús

  Agenda

  No hi ha actes previstos per aquest equipament
  Ajuntament de L'Hospitalet
  Pl. de l'Ajuntament, 11
  08901 L'Hospitalet de Llobregat
  Tel. 934 029 400