Ajuntament de L'Hospitalet

Escola Bressol Municipal La Casa del Parc

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

Trets característics del centre
L'escola bressol municipal La casa del parc forma part de la xarxa d'escoles bressols municipals. L'objectiu principal de la nostra escola és crear un ambient segur, de benestar i d'afectivitat, per tal d'ajudar als infants a desenvolupar-se i construir la seva identitat i autonomia personal.

Hem de possibilitar que l'infant estigui motivat, content, amb ganes de conèixer el seu entorn, d'experimentar, gaudir de múltiples sensacions i que tingui curiositat per aprendre.

Tant important com els infants són les famílies a la nostra escola, per això fomentem la col·laboració dels pares i mares i la integració amb les diferents entitats del barri, mitjançant la participació amb les nostres famílies i alumnes amb tallers i xerrades.

Equipaments
Vuit estances amb llum natural. Diversos espais d’usos múltiples repartits per l’escola.
Terrassa per als petits amb sorral. Pati amb sorral i hort urbà. Cuina pròpia.

Serveis
Servei de menjador amb cuina pròpia. Servei d'acollida. AMPA de l'escola. Consell Escolar. Coordinació amb Baula, Serveis socials, escoles del barri, centre de salut, centre de lleure, comissió de festes amb la participació en les festes del barri amb tallers per al infants de 0-3 anys. Participació en els tallers de criança destinats a les famílies.
 

Adreça

Correu electrònic: ebm.lacasadelparc@gmail.com
Telèfon: 934482875

Observacions

Titularitat municipal

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400