Ajuntament de L'Hospitalet

Escola Bressol Municipal La Casa del Molí

Escoltar contingut (nova finestra)
pati moli

Descripció

Trets característics del centre

L’escola bressol municipal La Casa del Molí forma part de la xarxa d’escoles bressol municipals i se centra a proporcionar els mitjans, les experiències i les condicions que garanteixin un bon procés de desenvolupament integral de l’infant; és a dir, el desenvolupament de totes les potencialitats, habilitats i destreses físiques, intel·lectuals, socials, afectives, estètiques i comunicatives per a què l’infant vagi construint la pròpia autonomia, personalitat, identitat de valors, la seva imatge del món i la interiorització afectiva de relacions amb si mateix i amb els objectes i persones que l’envolten.

Ens comuniquem diàriament amb les famílies per establir-hi un lligam dins un marc de confiança, transparència i relació continuada. Potenciem que les famílies coneguin la vida de l’escola, que hi participin i que s’hi impliquin.

Vetllem per una escola verda, ecològica i sostenible, amb un jardí que ens ofereix un espai de contacte amb la natura (plantes, sorra, aigua, troncs...) ple d’oportunitats i de nous descobriments en el dia a dia.

L’escola està dotada d’una sala multisensorial, que és un recurs que s’ofereix per avançar en la inclusió d’infants amb necessitats educatives especials (NEE) a les escoles bressol municipals i potenciar el servei públic educatiu d’atenció a la infància amb NEE.


Equipaments

Nou estances amb llum natural. Tres passadissos d’usos múltiples. Una sala multisensorial. Dos espais exteriors de joc: un jardí-pati a la planta baixa i una terrassa a la primera planta, per als més petits. Cuina pròpia.

Serveis

Servei d’acollida. Servei de menjador amb cuina pròpia. Consell Escolar. AFA de l’escola. Coordinació amb diferents serveis de la petita infància (Baulacreix, serveis socials, escoles, centres de salut, esplais...). Espais de debat educatiu i tallers per a famílies.
 

Adreça

Correu electrònic: lacasadelmoli@gmail.com
Telèfon: 934807327
Fax: 934807365

Observacions

Titularitat municipal

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400