A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Centre d'Art Tecla Sala

Escoltar contingut (nova finestra)
Descripció:

El Centre d’Art Tecla Sala és un equipament promotor i difusor de les arts visuals, a partir d’una programació contemporània i un clar compromís de servei, obert al conjunt de la població. Aquest equipament pertany a la Xarxa Pública d’Espais d’Arts Visuals a Catalunya.

 

SERVEIS I ACTIVITATS:
Exposicions

• Exposicions d’artistes nacionals i internacionals, actuals o de referència històrica, i activitats vinculades a la programació expositiva: visites guiades, debats, cursos, conferències i música.
Servei gratuït / Activitat tot l’any segons programació / Adreçat a tota la població 

Servei educatiu
• Programa de sensibilització envers les arts, per gaudir i aprendre a fer servir l’art com a eina de coneixement amb la realització de visites dinamitzades, activitats de taller i experimentals.
Servei gratuït / Activitat tot l’any segons programació / Adreçat a escoles, associacions, professionals del món de la cultura i públic en general


Adreça:
AV Josep Tarradellas i Joan, 44  CP: 08901
WEB:
http://www.teclasala.net
Correu electrònic: teclasala@l-h.cat
Telèfon: 93 403 26 20
Horaris:

Horaris d'exposicions:

De dimarts a dissabte: d'11 a 14 h. i de 17 a 20 h.

Diumenges i festius: d'11 a 14 h.

Dilluns feiners, tancat.

Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris


Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400