A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Biblioteca Central Tecla Sala

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

Les Biblioteques de L'Hospitalet s'estructuren a partir d'una biblioteca central urbana i set biblioteques de proximitat que tenen com a missió facilitar l’accés a la informació, al coneixement i a la cultura de la ciutadania.

La Biblioteca Central de L’Hospitalet és un servei municipal gratuït i obert a tothom. A més, fa de pont entre les biblioteques públiques de la ciutat i d’altres biblioteques i centres de documentació d’arreu.

SERVEIS I ACTIVITATS:

Serveis generals:

  • Biblioteques de L’Hospitalet posa a l’abast de la ciutadania a través del préstec interbibliotecari municipal, diari i gratuït el seu fons documental, xifrat en mes de 370.000 documents.
  • Altres serveis: Préstec de documents, informació, internet, ofimàtica i wifi, activitats culturals: hores del conte, clubs de lectura, presentacions de llibres d’autors locals, exposicions i visites escolars.

Serveis específics:

  • Sales de treball en grup
  • Suport als autors i autores de la ciutat: recull de la producció editorial a la web L’Hospitalet escriu:
    http://sites.google.com/site/autorslh/
  • Fons documentals especialitzats: còmic (comitecla), blues i música negra, art contemporani espanyol, filosofia i religió (mossèn Homar) 
     

Activitats singulars: 

Adreça

Web: http://www.bibliotequeslh.cat/
Correu electrònic: bibteclasala@l-h.cat
Telèfon: 934032630

Horaris

Dilluns: 15.30-21 h
De dimarts a divendres: 9-14:30 h i de 15:30 a 21h

Dissabte: 10-14:30 i 15:30-20 h
Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris

Agenda

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400