Ajuntament de L'Hospitalet

Escola Bressol Municipal La Casa de les Flors

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

Trets característics del centre
L’escola bressol municipal La Casa de les Flors forma part de la xarxa d’escoles bressol municipals de la ciutat. Els objectius són acompanyar als infants en el seu desenvolupament, donar confiança i llibertat perquè construeixin els seus propis aprenentatges i respectar, en tot moment, els interessos i les necessitats individuals. Des de l’escola proporcionem recursos per garantir el benestar de tota la comunitat educativa, creant espais de trobada, reflexió i treball en xarxa. La nostra metodologia, ideada per garantir un desenvolupament integral de l’infant, es basa en el joc lliure com a activitat principal. Les aules compten amb diferents racons on s’ofereixen diverses propostes de joc per tal de potenciar els objectius marcats per l’equip educatiu.

Equipaments
Sis estances amb llum natural. Una sala d’usos múltiples. Un pati amb dos sorrals i un hort urbà propi. Cuina pròpia.

Serveis
Servei d’acollida. Servei de menjador amb cuina pròpia amb menús específics adaptats a les necessitats dels infants. Consell escolar. AFA. Coordinació amb diferents serveis relacionats amb la petita infància, com ara CDIAP (Baula), serveis Socials, centres de salut, escoles, escoles bressol, etc.

Xarxes socials

L’escola bressol compta amb pàgina web pròpia i comunicació directa amb les famílies a través d’agendes electròniques mitjançant l’aplicació KinderUs.

 

Adreça

Correu electrònic: lacasadelesflors@gmail.com
Telèfon: 934483819
Fax: 934406996

Observacions

Titularitat municipal
 

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400