Ajuntament de L'Hospitalet

Escola Bressol Municipal La Casa dels Arbres

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

Trets característics del centre
L’escola bressol municipal La Casa dels Arbres forma part de la xarxa d’escoles bressol municipals de la ciutat. Els dos objectius més importants de l’escola són respectar l’infant com a ésser humà amb necessitats, inquietuds i interessos diferents a la resta, i acompanyar-lo en el desenvolupament global durant els seus tres primers anys de vida. Des de l’escola proporcionem els mitjans i recursos necessaris per garantir el benestar de l’infant per desenvolupar-se en tots els àmbits i capacitats, i perquè construeixi la seva personalitat. El joc és l’eina principal d’aprenentatge mitjançant la qual els nens i les nenes, manipulen i experimenten, potencien la seva curiositat.

L’escola és oberta a la família, oferint espais per compartir amb els seus fills i filles, espais d’intercanvi i diàleg amb l’equip, i espais de coneixença i reflexió amb d’altres famílies.

El treball en xarxa també és una eina fonamental per garantir la qualitat de la nostra tasca. L’equip es coordina amb d’altres professionals de l’àmbit educatiu, social i sanitari, intercanviant i reflexionant al voltant del 0-3. Fem Tàndem L'H amb l'EMMCA (Escola Municipal de Música), per fer present la música i l'expressió artística en el nostre dia a dia i en el desenvolupament dels infants.

Equipaments
Cinc estances molt espaioses i amb llum natural. Una sala d’usos múltiples. Jardí amb hort propi. Terrasses per a tots els grups de l’escola. Cuina pròpia.

Serveis
Servei de menjador amb cuina pròpia. Servei d’acollida al matí. AFA de l’escola. Consell Escolar. Coordinació amb diferents serveis de l’àmbit educatiu, social, preventiu i sanitari vinculats amb la petita infància (CDIAP Baula, Serveis Socials, escoles, centres de salut, centres de lleure...). Coordinació amb diferents entitats associatives del districte: associacions de veïns, comissions de festes...). Espais de coneixença i d’intercanvi per a les famílies de l’escola.
 

Adreça

Correu electrònic: lacasadelsarbres@gmail.com
Telèfon: 934315919

Observacions

Titularitat municipal

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400