Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de 2.500 alumnes participen en el Programa d’auxiliars de conversa d’anglès  (nova finestra)
16/09/2019

2.500 alumnes participen en el Programa d’auxiliars de conversa d’anglès 

Els auxiliars de conversa nadius reforcen les habilitats orals de l’alumnat dins l’horari lectiu

Amb la incorporació de l’Institut Eugeni d’Ors, aquest programa arriba enguany a tots els centres públics de secundària de la ciutat.
Veure imatge de Més de 30.000 alumnes inicien el curs a L’H  (nova finestra)
13/09/2019

Més de 30.000 alumnes inicien el curs a L’H 

Per quart curs consecutiu es desenvolupa el programa d’auxiliars de conversa en anglès 

Un total de 30.173 alumnes de 3 a 16 anys comencen avui l’escola a L’Hospitalet. 2.181 alumnes comencen P3 i prop de 2.350 alumnes comencen primer d’ESO. Els alumnes d’educació infantil i primària (3-12 anys) són 20.714, i els d’ESO (12-16 anys), 9.459.
Veure imatge de Trobada amb el Servei de Consergeria dels centres públics d'educació infantil, educació primària i educació especial (nova finestra)
10/09/2019
Avui, dimarts, 10 de setembre, el tinent d'alcaldia d'educació, esports i joventut, Jaume Graells ha assistit a la reunió d'inici de curs del Servei de consergeria dels centres educatius públics de la ciutat, educació infantil, educació primària i educació especial.
 
Veure imatge de Recepció als alumnes que han tret les millors notes a la selectivitat (nova finestra)
06/09/2019

Recepció als alumnes que han tret les millors notes a la selectivitat

Enguany, 13 alumnes de la ciutat —6 noies i 7 nois—van superar el 9 

L’alcaldessa, Núria Marín, ha rebut al Saló de Plens de l’Ajuntament els alumnes de L’Hospitalet que han tret una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés universitari (PAU) que van tenir lloc el passat mes de juny. A l’acte, també hi eren membres del Consistori, familiars i professorat
Veure imatge de Les sis escoles bressol municipals inicien el curs amb normalitat    (nova finestra)
04/09/2019

Les sis escoles bressol municipals inicien el curs amb normalitat  

En total són 16 les escoles bressol sostingudes amb fons públics, que ofereixen unes 1.400 places per a infants de 0 a 3 anys, més de 600 en els sis centres municipals L’Ajuntament inicia les passes per dotar Collblanc d’una escola bressol municipal 

El curs a les escoles bressol municipals comença aquesta setmana amb normalitat i plena ocupació. El tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, ha visitat l’escola infantil Estel Blau en un acte d’inauguració del nou curs.
Veure imatge de Ja es pot formalitzar la matrícula als centres de formació d'adults (nova finestra)
18/06/2019

Ja es pot formalitzar la matrícula als centres de formació d'adults

Del 2 al 9 de setembre pels alumnes preinscrits amb plaça assignada A partir del 12 de setembre els alumnes preinscrits de la llista d'espera

Veure imatge de L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) ofereix servei de cita prèvia del 5 al 23 d’agost (nova finestra)
25/07/2019
Amb motiu de l’horari d’estiu de 2019, l’Oficina Municipal d’Escolarització de la ciutat, situada al carrer Girona, 10 planta baixa, atendrà la ciutadania mitjançant cita prèvia en el període comprés entre el dilluns 5 i el divendres 23 d’agost.

Durant aquest període de temps, l’Oficina Municipal d’Escolarització atendrà les famílies amb infants nouvinguts a la ciutat que hagin d’escolaritzar en les etapes obligatòries, principalment, però també qualsevol altra consulta relacionada amb l’escolarització al municipi.

Per concertar cita prèvia, les persones interessades han de posar-se en contacte amb el telèfon gratuït 010 o 900 100 277, si la trucada es realitza des de fora de L’Hospitalet.

A partir del dia 26 d’agost, l’Oficina Municipal d’Escolarització atendrà en l’horari habitual de 8:30 a 14 hores
Veure imatge de AMPA'S, AFA'S i famílies de les escoles bressol municipals comparteixen espais de debat sobre les funcions educatives (nova finestra)
12/07/2019

AMPA'S, AFA'S i famílies de les escoles bressol municipals comparteixen espais de debat sobre les funcions educatives

El cicle de xerrades s'ha dut a terme a la Casa dels Arbres, la Casa dels Contes i la Casa del Parc

Les escoles bressol municipals, la Casa dels Arbres, la Casa dels Contes, i la Casa del Parc, i les seves AMPA's i AFA's i famílies organitzen diverses accions i espais de diàleg per donar resposta a les necessitats educatives de les famílies.
Veure imatge de El Fòrum de les ciutats amb Consell de Formació Professional es reuneix a l'Hospitalet (nova finestra)
05/07/2019
El tinent d’alcaldia de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells va acompanyar durant la reunió als representants assistents que formen part d’aquest Fòrum dels municipis de: Barcelona, Granollers, Mataró, L’Hospitalet, Terrassa, Rubí, El Prat de Llobregat, Sabadell, Lleida, Tarragona, Girona, i el Consell de l’FP del Baix Llobregat que ha estat la última incorporació al Fòrum.
Veure imatge de Comença la preinscripció a l'educació d'adults (nova finestra)
18/06/2019
Des del 18 de juny fins al 25 de juny, les persones que volen accedir a un centre o una aula de formació d'adults poden fer la sol·licitud de preinscripció de manera presencial en els diferents centres d'adults de la ciutat. 
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Prevenció
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400