Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) ofereix servei de cita prèvia del 5 al 23 d’agost (nova finestra)
25/07/2019
Amb motiu de l’horari d’estiu de 2019, l’Oficina Municipal d’Escolarització de la ciutat, situada al carrer Girona, 10 planta baixa, atendrà la ciutadania mitjançant cita prèvia en el període comprés entre el dilluns 5 i el divendres 23 d’agost.

Durant aquest període de temps, l’Oficina Municipal d’Escolarització atendrà les famílies amb infants nouvinguts a la ciutat que hagin d’escolaritzar en les etapes obligatòries, principalment, però també qualsevol altra consulta relacionada amb l’escolarització al municipi.

Per concertar cita prèvia, les persones interessades han de posar-se en contacte amb el telèfon gratuït 010 o 900 100 277, si la trucada es realitza des de fora de L’Hospitalet.

A partir del dia 26 d’agost, l’Oficina Municipal d’Escolarització atendrà en l’horari habitual de 8:30 a 14 hores
Veure imatge de AMPA'S, AFA'S i famílies de les escoles bressol municipals comparteixen espais de debat sobre les funcions educatives (nova finestra)
12/07/2019

AMPA'S, AFA'S i famílies de les escoles bressol municipals comparteixen espais de debat sobre les funcions educatives

El cicle de xerrades s'ha dut a terme a la Casa dels Arbres, la Casa dels Contes i la Casa del Parc

Les escoles bressol municipals, la Casa dels Arbres, la Casa dels Contes, i la Casa del Parc, i les seves AMPA's i AFA's i famílies organitzen diverses accions i espais de diàleg per donar resposta a les necessitats educatives de les famílies.
Veure imatge de El Fòrum de les ciutats amb Consell de Formació Professional es reuneix a l'Hospitalet (nova finestra)
05/07/2019
El tinent d’alcaldia de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells va acompanyar durant la reunió als representants assistents que formen part d’aquest Fòrum dels municipis de: Barcelona, Granollers, Mataró, L’Hospitalet, Terrassa, Rubí, El Prat de Llobregat, Sabadell, Lleida, Tarragona, Girona, i el Consell de l’FP del Baix Llobregat que ha estat la última incorporació al Fòrum.
Veure imatge de Comença la preinscripció a l'educació d'adults (nova finestra)
18/06/2019
Des del 18 de juny fins al 25 de juny, les persones que volen accedir a un centre o una aula de formació d'adults poden fer la sol·licitud de preinscripció de manera presencial en els diferents centres d'adults de la ciutat. 
Veure imatge de Més de 500 alumnes venen els productes creats dins els projectes l’emprenedoria a l’escola  (nova finestra)
07/06/2019

Més de 500 alumnes venen els productes creats dins els projectes l’emprenedoria a l’escola 

Avui han venut els seus productes als mercats de Santa Eulàlia i Bellvitge

Un total de 521 alumnes de primària i secundària, alumnes de deu escoles i sis instituts de L’Hospitalet, participen aquest divendres en les cooperatives escolars que organitzen respectivament a Santa Eulàlia i Bellvitge dins els programes impulsats per la Diputació de Barcelona i la UE, Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME) i Empresa Jove Europea (EJE).
Veure imatge de El Consell de Nois i Noies presenta a l’alcaldessa els resultats dels encàrrecs fets a l’inici del curs    (nova finestra)
06/06/2019

El Consell de Nois i Noies presenta a l’alcaldessa els resultats dels encàrrecs fets a l’inici del curs  

Format per 91 nois i noies —54 alumnes de primària i 37 alumnes de secundària— de 28 centres públics i concertats de la ciutat

L’alcaldessa en funcions de L’Hospitalet, Núria Marín, ha presidit avui el Ple que tanca el curs 2018-2019 del Consell de Nois i Noies de primària i secundària de L’Hospitalet. A l’acte, que ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, també hi han participat el tinent d’alcaldia d’Educació en funcions, Jaume Graells, la Síndica de L’Hospitalet, Merche García, així com representants de les direccions dels centres, tutors i tutores.
Veure imatge de Trobada anual del projecte CICERONE (nova finestra)
05/06/2019

Trobada anual del projecte CICERONE

Amb la participació dels Instituts Eduard Fontseré, Pedraforca, Rubió i Ors, i Torras i Bages

Aquest dimarts, 4 de juny, va l'equipament municipal Ana Diaz Rico, va tenir lloc la trobada anual del projecte Cicerone, amb els participants dels Instituts Eduard Fontseré, Pedraforca, Rubió i Ors i Torras i Bages.
Veure imatge de Avui s'ha celebrat el sorteig públic de places a les Escoles Bressol (nova finestra)
31/05/2019

Avui s'ha celebrat el sorteig públic de places a les Escoles Bressol

El 514 ha estat el número resultant de desempat

Avui, dia 31 de maig, a les 12h del matí, amb l'assistència de pares, mares, avis i àvies, i infants s'ha celebrat al Centre Cultural Tecla Sala, el sorteig que serveix per ordenar les places de totes les escoles bressol i llars d'infants de la ciutat que participen en el procés de preinscripció per al primer cicle d'Educació Infantil per al proper 2019-2020.
Veure imatge de Reconeixement als projectes d'Aprenentatge Servei de l'Hospitalet en una Jornada que ha tingut lloc a l'Institut Torras i Bages (nova finestra)
21/05/2019 10:00:00
L'Aprenentatge Servei: Innovació educativa i desenvolupament sostenible", ha estat el tema central de la conferència-diàleg que ha tingut lloc aquest dilluns, 20 de maig, en el marc de la Jornada sobre Aprenentatge Servei a l'Hospitalet.
Veure imatge de El Teatre Joventut acollirà l'"Acting Together" amb la participació de 28 Instituts del programa d'auxiliars de conversa (nova finestra)
20/05/2019
L'activitat es desenvolupa íntegrament en anglès amb la pretensió que sigui una eina d'aprenentatge i immersió en llengua anglesa, millorant la competència comunicativa oral de l'alumnat mitjançant actuacions teatrals, reportatges en vídeo, presentacions.
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Prevenció
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400