Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

28/11/2023

Papillomatack: el joc per conèixer el virus del papil·loma humà entra a les aules de L’Hospitalet

350 alumnes del cicle superior de primària de cinc escoles de L’Hospitalet participen, durant el curs 2023-24, en la primera implementació del joc

Papillomattack, un joc de cartes educatiu creat per divulgar el coneixement sobre el VPH, un virus fàcilment transmissible que pot desencadenar diversos tipus de càncer, com el càncer de coll uterí. El principal objectiu del projecte, però, és que esdevingui un recurs perquè l’alumnat de cicle superior de primària aprengui tots els mètodes de prevenció de la infecció, com la vacunació i la detecció precoç.

20/11/2023

Eleccions als Consells Escolars de Centres: Votacions del 20 al 24 de novembre

Procés per renovar els consells escolars dels centres educatius

Les eleccions per a la renovació dels consells escolars dels centres es fan cada dos anys. Hi estan convidats a participar tots els sectors de la comunitat educativa dels centres: professorat, famílies, alumnes i personal d’administració i serveis d'escoles, instituts i escoles bressol.

Avui dilluns, 20 de novembre comença el període de votacions fins el proper 24 de novembre 

20/11/2023

Comença una nova edició del projecte aprenentatge servei

Entitats i centres educatius col·laboradors van participar el dissabte en una jornada formativa

La iniciativa posa en marxa projectes  col·laboratius entre centres educatius i entitats d’acció social i de lleure, serveis i equipaments municipals.

15/11/2023

El Consell de Nois i Noies impulsarà un fòrum participatiu i abordarà el benestar emocional

El Consell de primària organitzarà una trobada d’infants de la ciutat per abordar l’ús de la tecnologia Els nois i les noies de secundària treballaran, des de diferents àmbits, la prevenció i l’abordatge del benestar emocional

Aquest matí s’ha constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària de L’Hospitalet per al curs 2023-2024, en un acte en el qual ha participat el regidor de Serveis a les Persones, David Quirós.

El Consell de Nois i Noies de L’Hospitalet està integrat per 151 consellers i conselleres (81 de primària i 70 de secundària), i continuarà donant veu als infants i adolescents de la ciutat. L’objectiu és propiciar la seva intervenció a partir del desenvolupament de projectes concrets, tot creant xarxa amb els serveis i equipaments municipals, així com altres entitats i iniciatives ciutadanes.

13/11/2023

Les actuacions del pla educatiu d’entorn arriben a 65 centres de L’Hospitalet

Per a aquest curs 2023-2024 hi ha continuïtat en les actuacions que es desenvolupen

Es desenvolupen amb la col·laboració d’una vintena d’entitats ciutadanes i es despleguen a la Florida-les Planes, Pubilla Cases-Can Serra, Collblanc-la Torrassa, Gornal-Bellvitge i Santa Eulàlia.

L’Ajuntament i el Departament d’Educació hi destinaran aquest curs 1.394.860

Et recomanem

Del dissabte 2 al diumenge 3 de desembre

Durant el cap de setmana del 2 i 3 de desembre tindreu una oferta d’activitats en les què la cultura, la ciència i la participació es trobaran. Es faran espectacles de ciència escènica (màgia i ciència) i instal·lacions de mecanismes cinematogràfics primitius durant aquests dos dies.

Agenda

 • Veure imatge de L’Hospitalet amb la cultura i la ciència, fonts d’aprenentatge a la Ciutat Educadora: Equipaments educadors al barri (nova finestra)
  Del dissabte 2 al diumenge 3 de desembre

  L’Hospitalet amb la cultura i la ciència, fonts d’aprenentatge a la Ciutat Educadora: Equipaments educadors al barri

  Durant el cap de setmana del 2 i 3 de desembre tindreu una oferta d’activitats en les què la cultura, la ciència i la participació es trobaran. Es faran espectacles de ciència escènica (màgia i ciència) i instal·lacions de mecanismes cinematogràfics primitius durant aquests dos dies.

 • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
 • Prevenció
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400