Fem Tàndems

Veure imatge de FEM TÀNDEM L'H: ESCOLA + CULTURA (nova finestra)

FEM TÀNDEM L'H és un projecte de singularització de les escoles públiques de L'Hospitalet mitjançant un element d'excel·lència del camp de les arts, la cultura i les ciències. Vol desenvolupar la funció educativa de la cultura enfortint els vincles i la col·laboració dels equipaments culturals amb les escoles públiques de L'Hospitalet.

1. Eduquem per la cultura. Projecte de singularització de les escoles públiques de L'Hospitalet mitjançant un element d'excel·lència en el camp de les arts, la cultura i les ciències.

2. Cultivem l'educació. Desenvolupar la funció educativa de la cultura enfortint els vincles i la col·laboració dels equipametns culturals amb les escoles públiques de L'Hospitalet.

Més informació a Fem Tàndem CulturaLH Educa

 

Projecte Fem Tàndem L'H. Curs 2018-2019

En aquest apartat podeu trobar la relació actual dels diferents programes tàndem amb els centres educatius de l'Hospitalet durant el curs 2018-2019.

Notícies

 • Veure imatge de Set projectes de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura reben el segell de Bones pràctiques (nova finestra)
  24/07/2020

  Set projectes de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura reben el segell de Bones pràctiques

  El Banc de Bones Pràctiques,  impulsat, entre d’altres, per la Federació de Municipis de Catalunya, identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. CREAMatch, personatges ficticis de Twitter per a una exposició, procés participatiu per a un nou servei educatiu del Museu, Torre Barrina, Cinephone Kids, Fem tàndem L’H i l’anàlisi de l’ús del català a les escoles bressol municipals

 • Veure imatge de Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem (nova finestra)
  24/01/2020

  Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem

  Teixint Escola amb el Centre d'Art Tecla Sala

  Aquest dimecres, 22 de gener, la comunitat educativa i en especial les  famílies de les escoles Pau Casals i Pau Sans van gaudir d'una tarda d'"Art", al Centre d’Art Tecla Sala.
 • Veure imatge de Fem Tàndem arriba a gairebé totes les escoles i instituts públics  (nova finestra)
  28/10/2019

  Fem Tàndem arriba a gairebé totes les escoles i instituts públics 

  Amb la incorporació de l’Institut Llobregat, ja són 47 les escoles i instituts que compten amb projectes Tàndem 

  El programa Fem Tàndem L’H té com a objectiu desenvolupar la funció educativa de la cultura mitjançant la col·laboració d’equipaments culturals i científics, institucions o entitats amb els centres públics per portar a terme projectes dins el currículum acadèmic que contribueixin a millorar l'èxit educatiu.
 • Veure imatge de Club de lectura familiar en el marc del Programa Tàndem de l'Escola Joan Maragall (nova finestra)
  28/12/2018

  Club de lectura familiar en el marc del Programa Tàndem de l'Escola Joan Maragall

  El passat dijous, 20 de desembre, en el marc del programa Fem Tàndem L'H, l'Escola Joan Maragall amb aliança amb la Biblioteca Tecla Sala va organitzar la segona trobada del club de lectura familiar d'aquest curs 2018-2019.
 • Veure imatge de El tàndem format per la Biblioteca Tecla Sala i l’Escola Joan Maragall, presentat a la trobada de Biblioteques Escolars de Catalunya (nova finestra)
  30/05/2017

  El tàndem format per la Biblioteca Tecla Sala i l’Escola Joan Maragall, presentat a la trobada de Biblioteques Escolars de Catalunya

  La jornada destaca la importància del treball en xarxa

  Paqui Serrano, coordinadora de la biblioteca de l’Escola Joan Maragall, i Pedro Bravo, director de la Biblioteca Central Tecla Sala, han presentat el tàndem que els dos equipaments mantenen des del curs 2015-2016. La presentació s’ha fet avui en el marc de la 2a Trobada Pedagògica de Biblioteques Escolars de Catalunya, que ha tingut lloc a Badalona.
 • Veure imatge de El Teatre Joventut acull la primera festa del programa Fem tàndem L’H (nova finestra)
  15/05/2017

  El Teatre Joventut acull la primera festa del programa Fem tàndem L’H

  Alumnes, professorat i tècnics de les regidories d’Educació i Cultura han participat a la primera festa del programa Fem tàndem L’H. L’acte ha tingut lloc al Teatre Joventut en dues sessions per donar cabuda a les 900 persones convidades, principalment l’alumnat i el professorat de les escoles que participen en el programa.
 • Veure imatge de Fem Tàndem L’H, un projecte per singularitzar les escoles públiques i desenvolupar la funció educativa de la cultura (nova finestra)
  20/09/2016

  Fem Tàndem L’H, un projecte per singularitzar les escoles públiques i desenvolupar la funció educativa de la cultura

  18 centres educatius formen tàndem amb equipaments especialitzats i institucions

  La Regidoria de Cultura i la Regidoria d’Educació presenten Fem Tàndem L’H, un projecte conjunt que relaciona les escoles públiques, els equipaments culturals i diverses institucions i entitats de la ciutat. És un projecte de singularització de les escoles públiques a través d’un element d’excel•lència en el camp de les arts, la cultura i les ciències.
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Prevenció
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400