Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Educació. INTRO
TEATRE JOVENTUT “El Petit Dalí” d’Anna Obiols i Subi
Àmbits temàtics: Coneixement i història de la ciutat Diversitat i convivència Coeducació , Arts escèniques (música, teatre i dansa) .
Descripció de l'activitat: “El Petit Dalí” d’Anna Obiols i Subi. Dimarts 26 de febrer 9,30 h i 11 h Teatre familiar per despertar la imaginació. Idiomes: Català i Castellà SINOPSIS: “Aquesta és la història d’un geni, més ben dit...d’un petit geni nascut a Figueres... „ Així comença la història d’en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella. El que més li agrada és dibuixar, sobretot a la platja, lloc on cada dia al sortir de l’escola, hi va corrents per deixar volar la seva imaginació. Un bon dia, troba dins l’aigua una clau grossa i brillant... de qui deu ser ? I què deu obrir? Un calaix ple de joguines...o potser un castell encantat… no, no, un tresor fabulós segur !!! La il•lusió de saber d’on és la clau i sobretot què obra, el durà a recórrer un llarg viatge ple d’aventures on coneixerà personatges com el Sereno (l’home que va al damunt d’un cargol gegant), l’Elefant amb potes de cigonya, el Gran Cuiner del Temps i el seu ajudant en Pinxu que cuinen truites de rellotges, una Barca Abandonada que, guiada per uns curiosos Núvols, el durà volant fins a la Torre Enlairada, on després d’un intens duel amb els Vigilants, hi trobarà el Sr. Calaixos, el responsable de guardar els tresors de milers i milers de nens d’arreu del món, i aleshores... L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques ( sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica). 3. Funció - 1. Eixos didàctics per a les escoles a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. - 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió de 45 minuts). - 3. Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle al Teatre Joventut Durada 60 minuts.
A qui s'adreça: Infantil: 3-6 anys. Primària: 6-8 anys.
Objectius: Sensibilitzar al futur públic a les arts escèniques.. Acostar-lo al món de la cultura i de l'art. Apropament de l’alumne l'àmbit teatral amb un espectacle que combina diferents formes d’expressions artístiques. Treballar contingut de les matèries escolars des d’un punt de vista artístic
Continguts: Conceptuals: Conceptuals: Conèixer les arts escèniques des del punt de vista històric, reconèixer les diferents disciplines artístiques, fer una critica considerant els elements artístics que estan presents a l’escenari, conèixer un espectacle i companyia de teatre contemporani.
Procedimentals: Procedimentals: Treballar els eixos didàctics anteriorment a l'escola i presencialment durant l'espectacle. D’actituds i valors: Aprendre a valorar les arts escèniques gràcies a un espectacle en directe que combina diferents disciplines escèniques dintre d’un espectacle amb gran qualitat.
D'actituds i valors: D’actituds i valors: Aprendre a valorar les arts escèniques gràcies a un espectacle en directe que combina diferents disciplines escèniques dintre d’un espectacle amb gran qualitat.
Vinculació curricular: Educació plàstica i visual
Aforament: 400 persones.
Material de suport: Es proporcionarà material de suport.
Es proporcionarà material de suport. L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques ( sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica). 3. Funció - 1. Eixos didàctics per a les escoles a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. - 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió de 45 minuts). - 3. Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle al Teatre Joventut
Qui organitza: Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques ( www.plaudite.org )
Adreça y població on es realitza: Teatre Joventut. L’Hospitalet de Llobregat.
Adreça on es realitza: Carrer de la Joventut, 4. L' Hospitalet de Llobregat. L'Hospitalet de Llobregat
Com arribar-hi: Metro Collblanc i Torrassa.
Preu: 5 euros (Per persona.)
Dates i horaris: Des del: 26/02/2019 Fins al: 26/02/2019
Observacions: - Preu 5€ per alumne. professors i acompanyants gratuït . - Els pagaments de les inscripcions s'han de realitzar pel nombre total d'alumnes inscrits un mes abans de la funció. - Els centres docents han de fer un únic pagament - En cas que no es faci l'ingrés en el termini indicat, l'organització del programa pot anul•lar la reserva. Les places són limitades. - Les inscripcions s'atendran segons l'ordre d'arribada. Les inscripcions no es consideraran vàlides fins que no us ho haguem confirmat per correu electrònic. Per garantir el bon funcionament del programa, us demanem que feu les reserves amb criteri real. - No es retornaran els diners en cas de cancel•lació de les places reservades. - En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin. - Forma de pagament: mitjançant l’autoliquidació que us facilitarem quan us confirmem la reserva. Per a qualsevol aclariment ens podeu trucar al 635227236 o per correu electrònic a: teatre@plaudite.org
Per a més informació: Demanar per: Eugenia Delgado Mata
618531708

direccio@plaudite.org
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400