Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Educació. INTRO TEATRE JOVENTUT. ESPECTACLE L'ENDRAPASOMNIS. TEATRE i MUSICA
Àmbits temàtics: Coneixement i història de la ciutat Diversitat i convivència Coeducació Formació del professorat Participació Transició al món del treball Salut, escola i comunitat , Arts escèniques (música, teatre i dansa) .
Descripció de l'activitat: SERVEIS EDUCATIUS DEL TEATRE JOVENTUT I PLÀUDITE TEATRE-ESPAI D’ARTS ESCÈNIQUES “L’ENDRAPASOMNIS", un espectacle de teatre inspirat en el conte "L’Endrapasomnis" o “Das Traumfressrchen” (1978),de Michal Ende, autor i dramaturg alemany (autor de LA HISTÒRIA INTERMINABLE i MOMO). SINOPSI: Al país de la Bona Son la Princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els Reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució... Una història onírica i màgica que ens parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com busquem solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de nosaltres mateixos. Partint d’aquest conte, que ha esdevingut un autèntic clàssic contemporani, la companyia "La Tresca i la Verdesca" li dóna la volta per explicar una història onírica i màgica que parla de la por, de les pors que tots tenim (grans i petis), de la necessitat de sentir-nos acompanyats, del valor terapèutic dels contes i de com busquem remeis i solucions ben lluny, quan la resposta es tan senzilla i tan evident que a vegades, fins i tot, és dins de nosaltres mateixos. Un autèntic viatge iniciàtic, una aventura llunyana que, paradoxalment, ens aproparà a les persones que més ens estimem. Un espectacle on cadascú hi troba els seus moments i cadascú n’extreu les seves conclusions. Un espectacle transversal amb diferents nivells de lectura pel nen i per a l’adult, amb la voluntat d’entretenir a tothom i que cadascú pugui veure a l’altre des d’un punt de vista nou. Per a mes informació de la companyia i espectacle http://www.teatrealdetall.com/l-endrapasomnis/ L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle, per a les escoles, a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica, sessió de 45 minuts). 3. Funció: Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacleal Teatre Joventut el DIMECRES 25 D’OCTUBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h (En horari escolar) Durada 60 minuts.
A qui s'adreça: Primària: 6-8 anys. 8-10 anys. 10-12 anys. ESPO: A partir de 16 anys. Professorat. Pares i mares, AMPA. Entitats, estudiosos i interessats. Educació especial. Educació en el lleure. Aula d'acollida.
Objectius: Sensibilitzar al futur públic al teatre. Acostar-lo al món de la cultura i de l'art des de la qualitat i l’experiència lúdica. Apropament de l’alumne l'àmbit teatral amb un espectacle que combina diferents formes d’expressions artístiques. Treballar contingut de les matèries escolars des d’un punt de vista artístic.
Continguts: Conceptuals: Conèixer les arts escèniques des del punt de vista històric, reconèixer les diferents disciplines artístiques, fer una critica considerant els elements artístics que estan presents a l’escenari, conèixer un espectacle i companyia de teatre contemporani.
Procedimentals: Treballar els eixos didàctics anteriorment a l'escola i presencialment durant l'espectacle.
D'actituds i valors: Aprendre a valorar les arts escèniques gràcies a un espectacle en directe que combina diferents disciplines escèniques dintre d’un espectacle amb gran qualitat.
Vinculació curricular: Llengua i literatura
Vinculació amb àmbits no escolars Té vinculació no escolar.
Té vinculació no escolar. Coeducació, Coneixement i història de la ciutat, Dinamització cultural i científica, Diversitat i convivència, Educació física i esport, Participació, Formació del professorat , Transició al món del treball. Música
Aforament: 300 persones.
Monitoratge: Té Monitoratge.
Material de suport: Es proporcionarà material de suport.
L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle, per a les escoles, a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica, sessió de 45 minuts). 3. Funció: Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle, al Teatre Joventut el DIMECRES 25 D’OCTUBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h.
Qui organitza: Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques ( www.plaudite.org )
Adreça y població on es realitza: Teatre Joventut. L’Hospitalet de Llobregat.
Adreça on es realitza: Carrer de la Joventut, 4. L' Hospitalet de Llobregat. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. L'Hospitalet de Llobregat
Com arribar-hi: Metro Collblanc i Torrassa. En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin.
Preu: 5 euros (Per persona.)
Dates i horaris: Des del: 25/10/2017 Fins al: 25/10/2017
Durada de l'activitat: 1h.
Observacions: Teatre Joventut. Funcions Escolars DIMECRES 25 D’OCTUBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h. Preu 5€ per alumne. professors i acompanyants gratuït . - Els pagaments de les inscripcions s'han de realitzar pel nombre total d'alumnes inscrits un mes abans de la funció. - Els centres docents han de fer un únic pagament - En cas que no es faci l'ingrés en el termini indicat, l'organització del programa pot anul·lar la reserva. Les places són limitades. - Les inscripcions s'atendran segons l'ordre d'arribada. Les inscripcions no es consideraran vàlides fins que no us ho haguem confirmat per correu electrònic. Per garantir el bon funcionament del programa, us demanem que feu les reserves amb criteri real. - No es retornaran els diners en cas de cancel·lació de les places reservades. - En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin. - Forma de pagament: mitjançant un ingrés al número de compte que us facilitarem quan us confirmem la reserva. El justificant de pagament serà el comprovant que tindrà el centre educatiu per a justificar la despesa. El Teatre Joventut no emet factura, només un rebut com a justificant. Per a qualsevol aclariment ens podeu trucar al 618531708 o per correu electrònic a: comunicacio@plaudite.org
Per a més informació: Demanar per: Eugenia Delgado Mata
618531708

direccio@plaudite.org
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400