Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Educació. INTRO
La Bòbila. Visites guiades. INFANTIL I PRIMÀRIA
Àmbits temàtics: Formació del professorat .
Descripció de l'activitat: Oferim visites guiades a la biblioteca, amb una duració aproximada de 45' i adaptada a cada edat. L'objectiu és donar a conèixer als alumnes dels centres escolars d'infantil i primària tots els recursos i serveis que poden trobar a la biblioteca.
A qui s'adreça: Infantil: 0-3 anys. 3-6 anys. Primària: 6-8 anys. 8-10 anys. 10-12 anys. Professorat. Pares i mares, AMPA. Educació especial. Educació en el lleure.
Objectius: Donar a conèixer els serveis de foment a la lectura que la biblioteca ofereix a la ciutadania. Contactar amb les escoles i el professorat per poder col.laborar d'altres formes.
Continguts: Conceptuals: Concepte de biblioteca pública, oferta física i digital de lectura, carnet de la biblioteca i contes pels més petits fins al segon curs de primària.
Procedimentals: Donem la benvinguda al grup, fem un tomb d'exploració per conèixer tot el que podem trobar a la sala infantil de la biblioteca acompanyat d'una explicació adaptada segons l'edat del grup. A continuació fem presentació del carnet, serveis i activitats que oferim a les biblioteques de l'Hospitalet i transmetem la normativa. Seguidament, si és un grup fins a segon de primària, expliquem un conte, per passar després a fer una estona de lectura. Per últim, ens acomiadem i fem l'entrega d'uns adhesius de regal i de les cartes per les famílies.
D'actituds i valors:
Vinculació amb àmbits no escolars Té vinculació no escolar.
La lectura com activitat de lleure
Aforament: 25 persones.
Monitoratge: Té Monitoratge.
Hi ha una bibliotecària que farà tota sola la visita guiada amb la col·laboració del professorat acompanyant.
Material de suport: Es proporcionarà material de suport.
Donem a cada alumne una carta adreçada a les famílies per tal que sàpiguen que han estat a la biblioteca i que es poden fer el carnet. Si hi ha prou material, afegim un tríptic amb les activitats infantils que programa la biblioteca. A cada infant regalem un adhesiu de la biblioteca.
Qui organitza: Xarxa de Biblioteques. Biblioteca La Bòbila ( http://www.bibliotequeslh.cat )
Adreça y població on es realitza: Biblioteca La Bòbila
Adreça on es realitza: Plaça de La Bòbila, 1. L'Hospitalet de Llobregat
Com arribar-hi: http://cort.as/-KbJi
Preu: Gratuït
Dates i horaris: Des del: 18/09/2019 Fins al: 18/06/2020
Durada de l'activitat: 45m.
Observacions: L'aforament és de 25 persones però sempre és convenient que siguin grups més petits de 12 persones. De manera excepcional podem acordar visites de grups més grans de 25 persones. Disposem de bany adaptat i ascensor.
Per a més informació: Demanar per: Esther Ruiz
934032655

biblabobila@l-h.cat
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400