Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Educació. INTRO
TEATRE JOVENTUT ESPECTACLE “La Caputxeta vermella i un llop diferent” Teatre musical
Àmbits temàtics: Diversitat i convivència Coeducació Formació del professorat Participació Salut, escola i comunitat , Arts escèniques (música, teatre i dansa) .
Descripció de l'activitat: Arts escèniques“La Caputxeta Vermella i un llop diferent. Dimarts 23 d’octubre 9,30 h i 11 h Sinopsi: Les peripècies d’una caputxeta adolescent que no coneix els perills que amaga el bosc, amb la intervenció d’un llop cubà procedent d’una família des estructurada i una avia amb molt sentit de l’humor. Teatre musical Idiomes: Castellà L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques ( sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica). 3. Funció - 1. Eixos didàctics per a les escoles a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. - 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió de 45 minuts). - 3. Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle al Teatre Joventut DATA Dimarts 23 d’octubre 9,30 h i 11 h Durada 60 minuts.
A qui s'adreça: Primària: 6-8 anys. 8-10 anys.
Objectius: Sensibilitzar al futur públic a les arts escèniques.. Acostar-lo al món de la cultura i de l'art. Apropament de l’alumne l'àmbit teatral amb un espectacle que combina diferents formes d’expressions artístiques. Treballar contingut de les matèries escolars des d’un punt de vista artístic
Continguts: Conceptuals: Conceptuals: Conèixer les arts escèniques des del punt de vista històric, reconèixer les diferents disciplines artístiques, fer una critica considerant els elements artístics que estan presents a l’escenari, conèixer un espectacle i companyia de teatre contemporani.
Procedimentals: Procedimentals: Treballar els eixos didàctics anteriorment a l'escola i presencialment durant l'espectacle. D’actituds i valors: Aprendre a valorar les arts escèniques gràcies a un espectacle en directe que combina diferents disciplines escèniques dintre d’un espectacle amb gran qualitat.
D'actituds i valors: D’actituds i valors: Aprendre a valorar les arts escèniques gràcies a un espectacle en directe que combina diferents disciplines escèniques dintre d’un espectacle amb gran qualitat.
Vinculació curricular: Educació musical
Vinculació amb àmbits no escolars Té vinculació no escolar.
Coeducació, Coneixement i història de la ciutat, Dinamització cultural i científica, Diversitat i convivència, Educació física i esport, Participació, Formació del professorat , Transició al món del treball .
Aforament: 400 persones.
Material de suport: Es proporcionarà material de suport.
Es proporcionarà material de suport. L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques ( sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica). 3. Funció - 1. Eixos didàctics per a les escoles a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. - 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió de 45 minuts). - 3. Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle al Teatre Joventut DATA Dimarts 23 d’octubre 9,30 h i 11 h ( en horari escolar) durada 60 minuts
Qui organitza: Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques ( www.plaudite.org )
Adreça y població on es realitza: Teatre Joventut. L’Hospitalet de Llobregat.
Adreça on es realitza: Carrer de la Joventut, 4. L' Hospitalet de Llobregat. L'Hospitalet de Llobregat
Com arribar-hi: Metro Collblanc i Torrassa.
Preu: 5 euros (Per persona.)
Dates i horaris: Des del: 23/10/2018 Fins al: 23/10/2018
Durada de l'activitat: 1h.
Observacions: - Preu 5€ per alumne. professors i acompanyants gratuït . - Els pagaments de les inscripcions s'han de realitzar pel nombre total d'alumnes inscrits un mes abans de la funció. - Els centres docents han de fer un únic pagament - En cas que no es faci l'ingrés en el termini indicat, l'organització del programa pot anul•lar la reserva. Les places són limitades. - Les inscripcions s'atendran segons l'ordre d'arribada. Les inscripcions no es consideraran vàlides fins que no us ho haguem confirmat per correu electrònic. Per garantir el bon funcionament del programa, us demanem que feu les reserves amb criteri real. - No es retornaran els diners en cas de cancel•lació de les places reservades. - En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin. - Forma de pagament: mitjançant l’autoliquidació que us facilitarem quan us confirmem la reserva. Per a qualsevol aclariment ens podeu trucar al 635227236 o per correu electrònic a: teatre@plaudite.org
Per a més informació: Demanar per: Eugenia Delgado Mata
618531708

direccio@plaudite.org
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400