Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Educació. INTRO TEATRE JOVENTUT. ESPECTACLE EL LAZARILLO DE TORMES. TEATRE
Àmbits temàtics: Coneixement i història de la ciutat Diversitat i convivència Coeducació Educació física i esport Formació del professorat Transició al món del treball Salut, escola i comunitat , Arts escèniques (música, teatre i dansa) .
Descripció de l'activitat: SERVEIS EDUCATIUS DEL TEATRE JOVENUT I PLÀUDITE TEATRE-ESPAI D’ARTS ESCÈNIQUES. ESPECTACLE EL LAZARILLO DE TORMES de la Cia. Teatre Del Repartidor. TEATRE. SINOPSIS: Lázaro nació cerca de Salamanca y desde muy joven ha estado al servicio de diferentes amos, de los cuales no se sabe cuál era el más avaro; pero, en cambio, de todos ellos siempre aprendió alguna cosa. Todos son un buen ejemplo de los personajes de aquella España del Siglo de Oro: Un ciego, un clérigo, un gentilhombre… Con este bagaje, Lázaro puede sobrevivir realizando diversos trabajos, hasta que es nombrado pregonero de la ciudad de Toledo; oficio real que le permite escribir sus memorias y envejecer dignamente. Uno de los clásicos por excelencia de la literatura española y universal, lleno de humor, ternura, crueldad, ingenio… iniciador de todo un género del Siglo de Oro: la picaresca. Teatre del Repartidor presenta está versión como un “Ñaque”, compañía de dos únicos componentes, utilizando al tiempo la técnica de máscaras y los recursos de los comediantes de la época. Espectáculo en castellano. L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle, per a les escoles, a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica, sessió de 45 minuts). 3. Funció: Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle, al AL TEATRE JOVENTUT DIMARTS 13 DE FEBRER DE 2018 A 10h o A LES 11.30h. En horari escolar. Durada 1 hora.
A qui s'adreça: ESO: 12-14 anys. 14-16 anys. ESPO: A partir de 16 anys. Formació de persones adultes. Professorat. Pares i mares, AMPA. Entitats, estudiosos i interessats. Universitaris.
Objectius: Sensibilitzar al futur públic al teatre. Acostar-lo al món de la cultura i de l'art des de la qualitat i l’experiència lúdica. Apropament de l’alumne l'àmbit teatral amb un espectacle de teatre clàssic. Treballar contingut de les matèries escolars des d’un punt de vista artístic.
Continguts: Conceptuals: Conèixer les arts escèniques des del punt de vista històric, reconèixer les diferents disciplines artístiques, fer una critica considerant els elements artístics que estan presents a l’escenari, conèixer un espectacle i companyia de teatre contemporani
Procedimentals: Treballar els eixos didàctics anteriorment a l'escola i presencialment durant l'espectacle.
D'actituds i valors: Aprendre a valorar les arts escèniques gràcies a un espectacle en directe que combina diferents disciplines escèniques dintre d’un espectacle amb gran qualitat.
Vinculació curricular: Llengua i literatura
Vinculació amb àmbits no escolars Té vinculació no escolar.
Coeducació, Coneixement i història de la ciutat, Dinamització cultural i científica, Diversitat i convivència, Educació física i esport, Participació, Formació del professorat , Transició al món del treball .
Aforament: 300 persones.
Monitoratge: Té Monitoratge.
Material de suport: Es proporcionarà material de suport.
L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle, per a les escoles a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques ( sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica, sessió de 45 minuts). 3. Funció .Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle, AL TEATRE JOVENTUT EL DIMARTS 13 DE FEBRER DE 2018 A 10h o A LES 11.30h. En horari escolar. Durada 1 hora.
Qui organitza: Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques ( www.plaudite.org )
Adreça y població on es realitza: Teatre Joventut.
Adreça on es realitza: Carrer de la Joventut, 4.. L'Hospitalet de Llobregat
Com arribar-hi: Metro Collblanc i Torrassa. En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin.
Preu: 5 euros (Per persona.)
Dates i horaris: Des del: 13/02/2018 Fins al: 13/02/2018
Durada de l'activitat: 1h.
Observacions: AL TEATRE JOVENTUT EL DIMARTS 13 DE FEBRER DE 2018 A 10h o A LES 11.30h En horari escolar) Durada 1 hora.. Preu 5€ per alumne. professors i acompanyants gratuït . - Els pagaments de les inscripcions s'han de realitzar pel nombre total d'alumnes inscrits un mes abans de la funció. - Els centres docents han de fer un únic pagament - En cas que no es faci l'ingrés en el termini indicat, l'organització del programa pot anul·lar la reserva. Les places són limitades. - Les inscripcions s'atendran segons l'ordre d'arribada. Les inscripcions no es consideraran vàlides fins que no us ho haguem confirmat per correu electrònic. Per garantir el bon funcionament del programa, us demanem que feu les reserves amb criteri real. - No es retornaran els diners en cas de cancel·lació de les places reservades. - En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin. - Forma de pagament: mitjançant un ingrés al número de compte que us facilitarem quan us confirmem la reserva. El justificant de pagament serà el comprovant que tindrà el centre educatiu per a justificar la despesa. El Teatre Joventut no emet factura, només un rebut com a justificant. Per a qualsevol aclariment ens podeu trucar al 618531708 o per correu electrònic a: comunicacio@plaudite.org
Per a més informació: Demanar per: Eugenia Delgado Mata
618531708

direccio@plaudite.org
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400