Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Educació. INTRO AUDITORI BARRADAS.ESPECTACLE HAPPY BOOM. DANSA i MÙSICA
Àmbits temàtics: Coneixement i història de la ciutat Diversitat i convivència Coeducació Educació física i esport Formació del professorat Participació Transició al món del treball Salut, escola i comunitat , Arts escèniques (música, teatre i dansa) .
Descripció de l'activitat: SERVEIS EDUCATIUS DE L’AUDITORI BARRADAS I PLÀUDITE TEATRE-ESPAI D’ARTS ESCÈNIQUES. ESPECTACLE: HAPPY BOOM ,“dansa imaginària” de la Cia. Iván Góngora. Un espectacle de Dansa, teatre i mùsica. SINOPSI: Un espectacle de dansa i clown per a tota la família. Una barreja màgica de hip-hop, flamenc i música clàssica. Happy Boom és un espectacle ple de màgia, misteris i sorpreses. L’Espectacle explica la història de Lucas i Robert, dos nens que viuen envoltats de capses dins una fàbrica de joguines. A Lucas li encanta saltar i ballar i a Robert l’apassiona la música. Com que els dos son molt entremaliats , tafaners i bellugadissos, no podran evitar descobrir quines sorpreses hi ha darrera de cada capsa. Gràcies a la seva curiositat viuran una aventura màgica i inesperades. Es trobaran amb un piano que pot fer sons molt divertits i amb el qual Robert interpretarà unes melodies molt boniques. També coneixeran un bonic i fràgil titella que està molt trist per què no pot ballar. Gràcies al ball de Lucas, la música de Robert i amb l’ajuda d’unes castanyetes i unes sabates aconseguirà tornar a somriure i ballar. Happy Boom és una obra de dansa imaginària on la dansa, el teatre, el clown, el hip-hop i el flamenc es fusionen amb la música clàssica i contemporània per a donar vida a aquests dos personatges i les seves aventures. Una obra que ens farà somriure a tothom!!! Una obra que ens emocionarà i que no ens deixarà indiferents !!! Una obra plena de màgia, misteri, rialles, sorpreses i més ... A BALLAR!!!!!! Per a mes informació de la companyia i espectacle http://www.theimpactof.com/. L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle, per a les escoles, a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica, sessió de 45 minuts). 3. Funció: Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle, a L’AUDITORI BARRADAS DIJOUS 9 DE NOVEMBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h. O DIVENDRES 10 DE NOVEMBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h (En horari escolar) Durada 50 minuts.
A qui s'adreça: Infantil: 3-6 anys. Primària: 6-8 anys. ESPO: A partir de 16 anys. Formació de persones adultes. Professorat. Pares i mares, AMPA. Entitats, estudiosos i interessats. Educació especial. Educació en el lleure. Aula d'acollida.
Objectius: Sensibilitzar al futur públic al teatre. Acostar-lo al món de la cultura i de l'art des de la qualitat i l’experiència lúdica. Apropament de l’alumne l'àmbit teatral amb un espectacle que combina diferents formes d’expressions artístiques. Treballar contingut de les matèries escolars des d’un punt de vista artístic.
Continguts: Conceptuals: Conèixer les arts escèniques des del punt de vista històric, reconèixer les diferents disciplines artístiques, fer una critica considerant els elements artístics que estan presents a l’escenari, conèixer un espectacle i companyia de teatre contemporani
Procedimentals: Treballar els eixos didàctics anteriorment a l'escola i presencialment durant l'espectacle.
D'actituds i valors: Aprendre a valorar les arts escèniques gràcies a un espectacle en directe que combina diferents disciplines escèniques dintre d’un espectacle amb gran qualitat.
Vinculació curricular: Educació musical
Vinculació amb àmbits no escolars Té vinculació no escolar.
Coeducació, Coneixement i història de la ciutat, Dinamització cultural i científica, Diversitat i convivència, Educació física i esport, Participació, Formació del professorat , Transició al món del treball .
Aforament: 240 persones.
Monitoratge: Té Monitoratge.
Material de suport: Es proporcionarà material de suport.
L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle, per a les escoles, a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica, sessió de 45 minuts). 3. Funció: Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacle, a L’AUDITORI BARRADAS DIJOUS 9 DE NOVEMBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h. O DIVENDRES 10 DE NOVEMBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h
Qui organitza: Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques ( www.plaudite.org )
Adreça y població on es realitza: AUDITORI BARRADAS. L’Hospitalet de Llobregat.
Adreça on es realitza: RB Just Oliveras 56. CP: 08901. L' Hospitalet de Llobregat. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. L’Hospitalet de Llobregat.
Com arribar-hi: METRO Rambla Just Oliveras (L1) a 98 m. Avinguda Carrilet (L1) a 410 m. PARADAS AUTOBÚS Av. Josep Tarradellas - Rbla. Just Oliveras (L´H1,L10,N15) a 97 m. Av. Josep Tarradellas i Joan - Rbla. Just Oliveras a 137 m. Girona - Barcelona (L´H1,L10,N15) a 201 m. Església -Joan Pallarès (L10,L85,N15) a 226 m. Av. Can Serra - Ctra. d'Esplugues (L´H1) a 235 m. En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin.
Preu: 5 euros (Per persona.)
Dates i horaris: Des del: 09/11/2017 Fins al: 10/11/2017
Durada de l'activitat: 50m.
Observacions: AUDITORI BARRADAS. DIJOUS 9 DE NOVEMBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h. O DIVENDRES 10 DE NOVEMBRE DE 2017 A LES 09.45 o A LES 11.15h. Preu 5€ per alumne. professors i acompanyants gratuït . - Els pagaments de les inscripcions s'han de realitzar pel nombre total d'alumnes inscrits un mes abans de la funció. - Els centres docents han de fer un únic pagament - En cas que no es faci l'ingrés en el termini indicat, l'organització del programa pot anul·lar la reserva. Les places són limitades. - Les inscripcions s'atendran segons l'ordre d'arribada. Les inscripcions no es consideraran vàlides fins que no us ho haguem confirmat per correu electrònic. Per garantir el bon funcionament del programa, us demanem que feu les reserves amb criteri real. - No es retornaran els diners en cas de cancel·lació de les places reservades. - En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin. - Forma de pagament: mitjançant un ingrés al número de compte que us facilitarem quan us confirmem la reserva. El justificant de pagament serà el comprovant que tindrà el centre educatiu per a justificar la despesa. L’Auditori Barradas no emet factura, només un rebut com a justificant. Per a qualsevol aclariment ens podeu trucar al 618531708 o per correu electrònic a: comunicacio@plaudite.org
Per a més informació: Demanar per: Eugenia Delgado Mata
618531708

direccio@plaudite.org
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400