Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Educació. INTRO
TEATRE JOVENTUT- "Tahi" de Cia Magam
Àmbits temàtics: Diversitat i convivència Coeducació Educació física i esport , Arts escèniques (música, teatre i dansa) .
Descripció de l'activitat: Arts escèniques"Tahi" de Cia Magam. Dijouss 28 de gener de 9.30h i 11h Teatre Joventut. La Tahi està envoltada d’amics, però de cop i volta se sent sola. Per entendre què li passa, haurà d’endinsar-se en un viatge interior a través de set notes musicals i set colors. La Tahi s’enfrontarà a les seves pròpies pors per descobrir la seva fortalesa interna i les seves capacitats amagades, de les quals no n’era conscient. La música, els colors i una sèrie d’objectes que va trobant,guiaran a la Tahi en una aventura plena d’emocions, màgia i diversió. Els músics i fins i tot el públic, ajudaran activament a la Tahi a resoldre els conflictes i a arribar al final del seu camí. L’activitat té 3 fases: 1. Eixos didàctics de l’espectacle, per a les escoles, a fi que els docents puguin sensibilitzar l'alumnat amb l'espectacle, apropar-lo al món escènic i treballar el contingut. 2. Visita a l'escola per part de professionals de les arts escèniques de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques (sessió pràctica i teòrica, artística i lúdica, sessió de 45 minuts). 3. Funció: Presència física a l'espai teatral per veure l’espectacleal Teatre Joventut
A qui s'adreça: Infantil: 3-6 anys. Primària: 6-8 anys.
Objectius: Sensibilitzar al futur públic a les arts escèniques. Acostar-lo al món de la cultura i de l'art. Apropament de l’alumne l'àmbit teatral amb un espectacle que combina diferents formes d’expressions artístiques. Treballar contingut de les matèries escolars des d’un punt de vista artístic.
Continguts: Conceptuals: Conceptuals: Conèixer les arts escèniques des del punt de vista històric, reconèixer les diferents disciplines artístiques, fer una critica considerant els elements artístics que estan presents a l’escenari, conèixer un espectacle i companyia de teatre contemporani.
Procedimentals: Procedimentals: Treballar els eixos didàctics anteriorment a l'escola i presencialment durant l'espectacle. D’actituds i valors: Aprendre a valorar les arts escèniques gràcies a un espectacle en directe que combina diferents disciplines escèniques dintre d’un espectacle amb gran qualitat.
D'actituds i valors: .
Vinculació curricular: Tutoria
Aforament: 400 persones.
Qui organitza: Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques ( www.plaudite.org )
Adreça y població on es realitza: Teatre Joventut. L’Hospitalet de Llobregat.
Adreça on es realitza: Carrer de la Joventut, 4. L' Hospitalet de Llobregat. L'Hospitalet de Llobregat
Preu: 5 euros (Per persona.)
Dates i horaris: Des del: 28/03/2019 Fins al: 28/03/2019
Durada de l'activitat: 1h.
Observacions: Preu 5€ per alumne professors i acompanyants gratuït . En cas de necessitar desplaçament, tenim l'opció d'aplicar un descompte en el preu de l'entrada (1 euro) per a les escoles que així ho demanin. Els pagaments de les inscripcions s'han de realitzar pel nombre total d'alumnes inscrits un mes abans de la funció. Els centres docents han de fer un únic pagament En cas que no es faci l’ ingrés en el termini indicat, l'organització del programa pot anul•lar la reserva. Les places són limitades. Les inscripcions s'atendran segons l'ordre d'arribada. Les inscripcions no es consideraran vàlides fins que no us ho haguem confirmat per correu electrònic. Per garantir el bon funcionament del programa, us demanem que feu les reserves amb criteri real. No es retornaran els diners en cas de cancel•lació de les places reservades. Forma de pagament: mitjançant l’autoliquidació que us facilitarem quan us confirmem la reserva. Per a qualsevol aclariment ens podeu trucar al 635 22 72 36 o per correu electrònic a: teatre@plaudite.org
Per a més informació: Demanar per: Eugenia Delgado Mata
618531708

direccio@plaudite.org
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400