Estudis

Servei de restaurant (nivell 2) [HOTR0608]

Durada. 580 hores

Competència general

Desenvolupar i muntar tot tipus de serveis d'aliments i begudes al restaurant i preparar elaboracions culinàries a la vista del comensal, aplicar amb autonomia les tècniques corresponents, acollir i atendre el client, utilitzant en cas necessari, la llengua anglesa, per tal d’aconseguir la qualitat i els objectius econòmics establerts, i respectar les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.

Àmbit professional

Desenvolupa la seva activitat professional tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries del sector públic o privat, i realitza les seves funcions sota la dependència del cap de restaurant o sala, o superior jeràrquic equivalent.

Sectors productius

Se situa en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos d'elaboració i serveis d'aliments i begudes; principalment en els sectors de la 'hoteleria i la restauració, tant tradicional com moderna, però també, en menor mesura, en sectors i subsectors com ara el de sanitat, educació o transports i comunicacions.

Ocupacions o llocs de treball relacionats

· Cambrer/a.
· Cambrer/a de sala o cap de rang.
· Cap de sector de restaurant o sala.

Centres on s'imparteix

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400