Ajuntament de L'Hospitalet

Espai Públic

 
A causa de les obres d’urbanització de carrers i de renovació d’asfalts i voreres que s’estan fent a la ciutat, es poden veure afectats els recorreguts habituals dels serveis de neteja viària i la informació dels plànols d'aquests serveis, que es poden consultar des del geoPortal de l'Espai Públic.

Als espais públics on es realitzen obres, es reforça el servei de neteja viària i, una vegada finalitzades, es procedeix a una actuació intensiva que inclou l’eliminació de grafits a les façanes dels immobles, les parets i el mobiliari urbà.
L’Espai Públic s’entén com a espai de comunicació, intercanvi de bens, valors i informació; com a lloc de trobada i reunió ciutadana; com a lloc de recepció, gaudi i conservació de la biodiversitat; com a escenari de la vida col·lectiva. L’Espai Públic es presenta com un tot conformat per elements interdependents i articuladors de l’estructura urbana, on l’Administració ofereix a la Ciutadania les condicions d’accessibilitat adients per al seu ús i cura.
Amb aquest portal, s’afegeix un valor tecnològic virtual de comunicació amb la ciutadania, des d’on l’Ajuntament de L’Hospitalet ofereix informació relativa a aspectes de la gestió municipal i els serveis sobre l’Espai Públic que es posen a l’abast de la ciutadania.

Entre d’altres temes, des d’aquí es pot conèixer:
També treballem perquè es pugui tenir informació:
  • De les incidències sobre el manteniment de l’Espai Públic.
  • De l’arbrat de la ciutat.

Notícies

Veure imatge de  Visor de la qualitat de l'aire metropolità (nova finestra)
21/01/2019
Des de les pàgines dedicades al medi ambient del web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona es pot accedir a un visor de la qualitat de l'aire, que proporciona informació sobre la contaminació atmosfèrica (NO2, PM10 i O3).
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400