Ajuntament de L'Hospitalet

L'Hospitalet Camina

L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per a prevenir malalties i millorar la salut.

Aquest programa recull la inquietud ciutadana de fer caminades de llarg recorregut. Proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km) que surt des del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes, a fi de conèixer indrets molt interessants i naturals que aporten un paisatge diferent. En algunes de les caminades s’utilitza transport, i la despesa del transport està subvencionada totalment per l’organització.
En finalitzar la temporada (de gener a març), se celebrarà una caminada extraordinària (cloenda) en un lloc de distància i d’interès paisatgístic més grans. Només hi podran participar els participants que hagin realitzat un mínim de 4 caminades al llarg de la mateixa temporada.

Les caminades són guiades per especialistes del Club Muntanyenc L’Hospitalet i hi participen voluntaris de la ciutat. A més, comptem amb el suport de la Creu Roja.
Tothom que vulgui prendre part en les caminades del programa L’Hospitalet Camina haurà de formalitzar-ne la inscripció trimestral, que és gratuïta. Us informem que, degut a la bona acollida i l’augment de participació de la ciutadania a les caminades del Programa L’H, en aquesta edició s’han ampliat les places fins a un total de 120.
Si esteu interessats a caminar, participeu-hi i gaudiu d’una activitat i d’uns entorns molt saludables.

Informació de les properes caminades:

Informació de contacte

Informació de contacte:

Àrea de Benestar i Drets Socials Servei d’Esports i Joventut - Programa de Foment de l’Activitat Física
Telèfon: 93 402 60 66
www.l-h.cat/esports
dinamitzacioesports@l-h.cat

Calendari

Galeria d'imatges

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400