Ajuntament de L'Hospitalet

Bones pràctiques de les associacions

Durant tres anys les associacions de la ciutat han fet un ampli procés participatiu per definir Les Bones Pràctiques de les Associacions de l’Hospitalet. 

Primer, durant les jornades de formació de 2005, i després amb un ampli procés participatiu que vam realitzar durant l’últim trimestre de 2006, i que va culminar amb una Jornada de Clausura el dia 16 de desembre a l’Auditori Barrades. 

Gràcies a la participació de més de 130 entitats, es van identificar un total de cent pràctiques de temes molt diversos. 

A fi de facilitar la seva aplicació en el dia a dia de l’entitat, s’ha elaborat un Manual pràctic que permeti en molt poc temps saber quin és el grau d’aplicació d’aquestes Bones Pràctiques a la nostra associació, i decidir en quins camps volem seguir millorant. 

Premi Baula

El procés participatiu realitzat el 2006 per identificar les Bones Pràctiques de les associacions ha estat guardonat amb el Premi Baula a projectes innovadors en participació ciutadana. Un premi que és mèrit de les associacions i de la il·lusió que han posat en aquest projecte.

Materials de consulta

Any 2006: Procés participatiu per definir les Bones Pràctiques

Any 2007: Manual per aplicar les bones pràctiques a la nostra entitat

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400