Ajuntament de L'Hospitalet

Entitats i Associacions de L'Hospitalet

Tal i com assenyala l’ Article 63, amb el tíol de “Les Entitats Ciutadanes”, del Reglament Orgànic de Participació Ciutadana de L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, “De conformitat amb el que disposa la normativa legal vigent l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat afavorirà el desenvolupament de les entitats per a la defensa dels interessos generals o sectorials dels veïns/es, els hi facilitarà la més amplia informació sobre les seves activitats i, dintre de les seves possibilitats, l’ús de mitjans públics i l’accés a les ajudes econòmiques per a la realització de les seves activitats”.

En aquesta plana web trobaràs tota la informació que necessites per estar informat sobre els tràmits i informació més rellevant com a entitat de L’Hospitalet.
  • Si necessites informació sobre Subvencions, clicka aquí.
  • Si necessites informacio sobre com accedir al Registre Municipal d’Entitats, clicka aquí.
  • Per informació sobre altres tràmits d’interès, clicka aquí.
  • Si vols conèixer la realitat associativa de la ciutat, pots accedir al Portal d’Estadística i Dades Obertes a l’apartat Participació Ciutadana.

Premi Baula

El procés participatiu realitzat el 2006 per identificar les Bones Pràctiques de les associacions ha estat guardonat amb el Premi Baula a projectes innovadors en participació ciutadana. Un premi que és mèrit de les associacions i de la il·lusió que han posat en aquest projecte.

Materials de consulta

Any 2006: Procés participatiu per definir les Bones Pràctiques

Any 2007: Manual per aplicar les bones pràctiques a la nostra entitat

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400