Ajuntament de L'Hospitalet

Transparència

Fomentar la participació ciutadana i la transparència de l’administració és un dels eixos prioritaris del Programa d’Actuació Municipal 2012-2015. L’objectiu últim és que els ciutadans i les ciutadanes puguin fer efectiu el seu dret a rebre tota la informació, de forma ràpida, senzilla i gratuïta, així com conèixer com s’administren els recursos públics i com es desenvolupa el dia a dia de la política local.

A L’Hospitalet ens hem compromès a fer l’administració més eficient i propera a la ciutadania. Un Ajuntament més accessible, més participatiu, que apropa a la ciutadania la gestió municipal, els resultats obtinguts i els recursos utilitzats. Perquè treballar per una administració més transparent és una de les claus per assegurar la confiança de la ciutadania en el sistema democràtic i en les institucions.

En aquest sentit, l’Ajuntament de L’Hospitalet posa a l’abast de tothom —a través del Web municipal i dels enllaços que trobareu en aquesta pàgina— tota la informació institucional i de gestió del Consistori susceptible de ser d’interès, a més de l’Índex de Transparència dels Ajuntaments que cada any elabora l’organització Transparencia Internacional España.

L’Ajuntament continuarà treballant per ampliar aquest nou espai de transparència i obrir l'administració a la ciutadania. 
 

Índex de Transparència dels Ajuntaments (ITA) 2014
  • Ley de Transparencia
  • Ley de Transparencia
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400