Ajuntament de L'Hospitalet

Convivència i Civisme

L’H Antirumors

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa una campanya de sensibilització ciutadana per desmentir amb dades concretes i fiables rumors i prejudicis socials enfront de la diversitat i per treballar per la bona convivència.

Aquesta campanya és el resultat de la moció que va aprovar el Ple municipal el 27 de gener de 2015, el text de la qual declarava L’Hospitalet “ciutat lliure de prejudicis i rumors vers la diversitat cultural” i es comprometia a actuar per afrontar rumors negatius i prejudicis.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és desfer idees que s’han instal•lat a l’imaginari col•lectiu, però que no estan fonamentades en fets comprovables i que són el brou de cultiu propici perquè sorgeixin comportaments extremistes en relació amb la immigració.

La campanya utilitza els mitjans de comunicació municipal Diari de L’H i L’H digital, així com el web municipal i l’app municipal de seguretat, per difondre els diferents missatges. Així, periòdicament s’escull un prejudici o rumor que es treballa de forma transversal, la documentació del qual es publica en aquesta pàgina.

Enllaços

Normatives municipals

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400