Auditori Barradas
Facebook Auditori Barradas
Twitter Auditori Barradas

Mando Dorame & Dani Nel·lo

Sax-O-Rama 2017
Data: 26 de gener de 2017
Hora: 20:30 h
Duració aprox.: 1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 15 €
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)
Dos dels noms més representatius del saxo del rhythm-and-blues actual es reuneixen en el marc de la tercera edició del Sax-O-Rama, la trobada internacional de saxofonistes d'aquest estil musical.

D’una banda Mando Dorame, músic, compositor i arrenjador californià considerat un dels impulsors cabdals de la tornada del swing als anys noranta, sota la denominació de neo-swing. És membre fundador de la prolífica banda Royal Crown Revue i agitador de l'escena de les músiques d'arrel als EUA.

D'altra banda Dani Nel·lo, saxofonista i compositor de llarga trajectòria, referent dins de l'escena del rock-and-roll i defensor acèrrim del saxo com a transmissor d'emocions.

Nel·lo organitza la trobada anual de saxofonistes de rhythm-and-blues amb l'ànim de difondre tant el saxo com les diferents cares d'aquest gènere tant ric d'influències. Junts desgranaran un repertori farcit de referències dels herois del saxo tenor dels anys cinquanta i seixanta.

Els dos saxofonistes vindran acompanyats de tres músics formidables: el multiinstrumentista Victor Puertas, aquí amb un orgue Hammond, el versàtil guitarrista Dani Baraldés, i un dels bateries més en forma de la ciutat, Anton Jarl.

Mando Dorame, saxo
Dani Nel·lo, saxo
Victor Puertas, orgue Hammond
Dani Baraldés, guitarra
Anton Jarl, bateria
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus