Agenda del barri

 • Exposició fotogràfica “What Our Eyes See” (Què veuen els nostres ulls)
  de la Cia. General de Fotos.
  del divendres 20 de setembre al divendres 18 d'octubre
  Veure imatge de Exposició fotogràfica “What Our Eyes See” (Què veuen els nostres ulls) (nova finestra)
  What Our Eyes See (Què veuen els nostres ulls) és l'exposició amb la qual es presenta en societat la Cia. General de Fotos, un col·lectiu que vol convertir-se en referent fotogràfic de la ciutat. La mostra s'ha instal·lat al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa.
  La inauguració serà divendres, 20 de setembre, a partir de les 19.30 h.
 • Clàssics a la Torrassa: Concert  Música i èpoques, amb el Duo PrismA
  Organitza: CCCT i Comissió d’Actes Culturals M.D. Desemparats
  Divendres, 18 d'octubre, 20 h
  Veure imatge de Clàssics a la Torrassa: Concert  Música i èpoques, amb el Duo PrismA (nova finestra)
  A l'Auditori la Torrassa gaudireu del recital musical que ens ofereixen la violoncel•lista Eva Otero i el violinista Ioan Haffner. Formen el Duo PrismA, un duo de corda que explora el repertori existent per a aquesta formació i que amb entusiasme i creativitat representen diferents vessants en les quals la música es pot manifestar. La música a través de les èpoques serà el tema central: obres del període Barroc, del Classicisme, el Romanticisme i la Música Contemporània, mostraran l'evolució del llenguatge i l'estil musical.
 • Cicle L’H Blues & Boogie 2019
  XIV edició
  del divendres 25 d'octubre al dissabte 30 de novembre
  Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2019 (nova finestra)
  El proper divendres 25 d’octubre de 2019 iniciarem una nova edició del Cicle Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 30 de novembre.

  Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...

  Us informem seguidament de la programació de tots els actes:
 • Documental "Finding Vivian Maier"
  Organitza: la Cia General de Fotos
  Dimarts, 29 d'octubre, 19.30 h
  Veure imatge de Documental "Finding Vivian Maier" (nova finestra)
  A la sala d'actes del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa es projectarà “Finding Vivian Maier (Buscando a Vivian Maier)”,  un documental de John Maloof i Charlie Siskel (EUA, 2013).

  És un documental aclamat per la crítica que explica la història d'una misteriosa mainadera que va realitzar més de 100.000 fotografies i les va guardar en taquilles fins que, dècades més tard, van ser descobertes i la van convertir en una de les més grans fotògrafes del segle XX.

  Activitat oberta i gratuïta per a tothom.
 • XIC
 • Blues & Boogie L’Hospitalet
 • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)