Dansa. Quinzena metropolitana
A Collblanc – la Torrassa
del 21 al 29 de març
La dansa torna a ocupar els carrers i les places, els teatres, els metros i transports i els cinemes de diverses ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran el públic i propostes que el convidaran a ballar. Perquè Dansa metropolitana és una celebració de la dansa i de les arts del moviment.

A la plaça Guernica s’han programat dos espectacles:


Dijous 21 març de 2019, a les 17.30 hores

CIA. LA INTRUSA
Billie Jean (15 min.), amb Agnès Sales i Gisela Roset

Aquesta peça explora l’estreta línia existent entre l’obsessió per exposar-se i xafardejar dels altres i la necessitat de preservar i mantenir oculta una privacitat probablement no del tot perfecta.

Premi Nacional de Dansa 2015, La Intrusa és una companyia de creació artística contemporània caracteritzada per la capacitat de generar espectacles poètics de fort impacte visual.


Divendres 29 març de 2019, a les 17.30 hores

CIA. KERNEL DANCE THEATRE
Give me protein (30 min.), amb Alma Steiner, Marina Miguel, Junyi Sun

Give me protein és una reflexió sobre els estereotips del gimnàs, l’obsessió per la imatge, la idealització de l’estètica, l’esclavització del cos. Aquesta peça és un rescat d’emergència a la pèrdua de comunicació i de sensibilitat humana

Kernel Dance Theatre, companyia de dansa contemporània, té l’objectiu de desenvolupar un llenguatge propi que integra dansa, teatre i arts marcials.

  • XIC
  • Blues & Boogie L’Hospitalet
  • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)