Notícies

 més notícies [+]
Veure imatge de L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries (nova finestra)
20/02/2020

L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries

La Unitat de Convivència i Civisme de la Guàrdia Urbana i el Servei Municipal de Salut han actuat contra un bar de Sanfeliu i un supermercat de Santa Eulàlia per diverses irregularitats sanitàries. Aquestes operacions han acabat amb el decomís i destrucció, per part del Servei de Salut, de 55 quilos d’aliments mal conservats.
Veure imatge de Una exposició ensenya els infants a tenir cura de les dents (nova finestra)
30/01/2020

Una exposició ensenya els infants a tenir cura de les dents

Amb l’objectiu de donar a conèixer la salut bucodental, arriba l'exposició de la Diputació “Cuida't les dents”, adreçada als nens i a les nenes de primer i segon de primària, que incideix en la responsabilitat i l’autonomia per tenir cura de la seva salut.
Veure imatge de Escoles de L’Hospitalet participen al nou programa de salut, Tomando Conciencia (nova finestra)
28/01/2020

Escoles de L’Hospitalet participen al nou programa de salut, Tomando Conciencia

Aquests dies alumnes d’11 i 12 anys de set escoles de L’Hospitalet se sumen al programa de salut Tomando Conciencia —impulsat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de L’Hospitalet i amb el suport d’Agbar—, en el qual també participen escoles de Barcelona des de fa dos anys.
Veure imatge de  L’Hospitalet commemora l’1 de desembre el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida   (nova finestra)
26/11/2019

L’Hospitalet commemora l’1 de desembre el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida  

L’Ajuntament commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida amb diferents propostes, com ara afegir-se a la campanya europea de la prova ràpida del VIH. Aquesta prova és un servei que ofereix el Punt de Salut Jove del Servei de Salut durant tot l’any, però aquests dies es fa una campanya especial fins al dia 29 de novembre.
Veure imatge de 	Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut  (nova finestra)
18/11/2019

Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut 

Dissabte es va celebrar Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet,  una activitat adreçada a la ciutadania i organitzada en el marc de projecte PECT “L’Hospitalet, ecosistema innovador en salut”. L'objectiu és donar a conèixer l'activitat que es du a terme a Bellvitge, un dels pols més actius en investigació biomèdica i assistència sanitària del país.
Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
13/11/2019

Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet

Dissabte es farà una jornada de portes obertes a l’Hospital Duran i Reynals en la qual l’Institut d’Investigació Biomèdica (IDIBELL), l’Hospital de Bellvitge, l’Institut Català d'Oncologia i el Campus de Medicina i Ciències de la Salut de Bellvitge mostraran la recerca puntera que duen a terme.
Veure imatge de  Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents   (nova finestra)
21/10/2019

Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents  

Avui arrenca la temporada de Fit Games L’H 2019-2020, el programa que al llarg del curs promociona l’activitat física entre el miler d’alumnes de 4t d’ESO en un total de 34 classes, als dotze instituts de la ciutat. El programa, impulsat pel servei municipal de salut, difon hàbits saludables a través de jocs i reptes i informació de salut a través de les xarxes, alhora que promociona una alternativa d’oci difernet i saludable.
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
16/10/2019

Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé

L’Ajuntament organitza el taller “Esmorzem bé!”, que busca fomentar els hàbits saludables al primer àpat del dia. El taller es realitza aquest mes a 427 alumnes de cinquè de primària de les escoles públiques de la ciutat.
Veure imatge de  Dia Mundial de la Salut Mental a L’Hospitalet (nova finestra)
10/10/2019

Dia Mundial de la Salut Mental a L’Hospitalet

L’Hospitalet commemora el Dia Mundial de la Salut Mental sota l’eslògan “Connecta’t a la vida”, amb un ampli programa d’activitats ciutadanes que tindran lloc del 14 al 19 d’octubre.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400