Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Dinamització localRSS

 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 6 de setembre de 2019 al divendres 31 de juliol de 2020, 11 h
  Lúltim divendres de cada mes a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, motor de la innovació social i de la creació multimèdia a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Taller de Ioga (nova finestra)
  del dimarts 28 de gener al dimarts 31 de març, 16 a 21 h
  Primer trimestre 2020
  Taller de Ioga, una disciplina física i mental tradicional originària de l’Índia. La paraula ioga s’associa a pràctiques de meditació. Estil suau, lent i profund que t’ajudarà a enfocar i calmar la ment, obrir i tonificar el cos, deixar anar tensions i omplir-te
  Material necessari: una tovallola, aigua, roba i calçat còmodes.
 • Veure imatge de Comptabilitat i finances bàsiques (nova finestra)
  del dilluns 17 al divendres 28 de febrer, 16h
  Amb aquesta formació que tindrà lloc del 17 al 28 de febrer podràs introduir-te en el coneixement i l'aplicació de la tècnica comptable, conèixer els conceptes comptables bàsics, entendre el concepte de comptabilitat i la seva utilitat en l'àmbit de l'empresa  Realitzar un estudi pràctic i integrat dels conceptes comptables a través d'exemples, i molt més. 

  Inscripció Online
 • Veure imatge de Per millorar l'impacte social, mesura'LH! (nova finestra)
  del dilluns 24 de febrer al dilluns 23 de març, de 10 a 14h
  Inscripcions obertes a partir del 3 de febrer
  Apren a construir Indicadors de Desenvolupament per mesurar l’Impacte Social de projectes socials, educatius i comunitaris de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat.
  Activitat dirigida a entitats, associacions, petites empreses,...
 • Veure imatge de Tallers pràctics: Renovables a la llar (nova finestra)
  Dijous, 27 de febrer, 11h
  A càrrec de La Fàbrica del Sol
  Quines instal·lacions d’energia renovable pots tenir a casa? És legal posar-se plaques fotovoltaiques? Et posaran una multa si ho fas?  Resseguirem quines energies renovables podem integrar a la nostra llar i els procediments per legalitzar instal·lacions d’autoproducció elèctrica.
 • Veure imatge de Presentació del llibre "La república de la reputación. Economía, poder y emociones" (nova finestra)
  Dijous, 27 de febrer, 18.30h
  Pau Solanilla, consultor internacional en comunicació estratègica i corporativa, desenvolupament de negoci internacional i comerç exterior ens presenta el seu últim llibre. La il·lusió de la tecnoutopía que desperten les noves formes de comunicació ens ha portat a una falsa era de llibertat digital, les grans plataformes de continguts s'han convertit en les autèntiques vertebradores de la informació.
 • Veure imatge de Imagen personal (nova finestra)
  Dijous, 27 de febrer
  Curs per aprofundir en la influència de la imatge personal i professional, conèixer la comunicació de la imatge personal professionalment, i saber gestionar la pròpia imatge perquè jugui a favor i assolir objectius.

  Inscripció Online
 • Veure imatge de Vendes i estratègia comercial bàsica (nova finestra)
  del dilluns 2 al divendres 13 de març, 16 h
  Amb auesta formació et formaràs en Branding personal tot coneixent en profunditat les teves habilitats innates útils per a la venda. També et permetrá orientar el teu comportament per connectar amb el client tot incrementant la confiança del mateix en el venedor. 

  Inscripcions Online
 • Veure imatge de Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci (nova finestra)
  del dimarts 3 al dijous 5 de març, 10 h
  A través d'aquesta formació descobriràs la teva marca personal i com transmetre-la en el món d'Internet,  conèixer les possibilitats de difusió habituals per Internet així com resoldre dubtes sobre temes tecnològics i possibles vies de difusió dels teus projectes.

  Inscripcions Online 
 • Veure imatge de Japan weekend (nova finestra)
  del dissabte 7 al diumenge 8 de març
  14a edició de saló dedicat a la temàtica japonesa
  Torna a La Farga el Japan Weekend, el gran saló dedicat a la cultura japonesa, el manga, l'ànime i diversos aspectes com les costums i l'oci del Japón.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400