Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

I+D, Ibers + Desenvolupament

Veure imatge de I+D, Ibers + Desenvolupament (nova finestra)
del 30 d'octubre al 28 de desembre
Hora: 19:30
Duració aprox.:1 hora
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Museu de L'Hospitalet - Casa Espanya
Xarxa de Museus Locals i la Diputació de Barcelona
Molts d’aquest objectes que avui ens envolten, i que encara fem servir, també tenen la seva petita història. I alguns tenen origen ara fa més de 2.000 anys.  Algunes d’aquestes innovacions van tenir lloc per primera vegada en època ibèrica, tot i que d’altres foren creacions de cultures diferents, que els ibers van adoptar fins a fer-les seves.

I+D, Ibers i Desenvolupament, vol ser un recorregut pels àmbits temàtics més singulars de la cultura ibèrica, incidint en aquelles innovacions transcendents que sovint ens passen desapercebudes.

Us volem proposar un viatge en el temps, establir un pont entre el passat i el present per
comprovar com moltes coses que utilitzem avui tenen origen en temps dels ibers, de la mateixa manera que part del què som avui també ens ve del temps dels ibers.

La Xarxa de Museus Locals és un instrument de cooperació entre la Diputació de Barcelona i els ajuntaments que mantenen museus municipals. L’exposició I+D, Ibers + Desenvolupament, produïda conjuntament per la Xarxa de Museus Locals, el Museu i Poblat ibèric de Ca n’Oliver, el Museu Torre Balldovina i els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i de Santa Coloma de Gramenet es volen donar a conèixer les innovacions que ens van arribar amb el món Iber i que encara perduren, d’una manera o altra, en la nostra vida quotidiana.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400