Ajuntament de L'Hospitalet
  • 37 anys de festes
  • Fira de Sant Jordi
  • Tradició i Cultura
  • Música

Música

La música sempre ha estat una part important de les Festes de Primavera. El recinte firal de La Farga, el parc de la Remunta i els jardins de Can Sumarro són els escenaris dels concerts de les Festes.
La Farga
Actuació de Leiva, Elefantes i La Oreja de Van Gogh, tots presenten nou disc. Dissabte, 22 d’abril, a les 21 hores, el cantautor madrileny Leiva presentarà els temes del seu darrer disc, Monstruos, el tercer treball en solitari després de deixar el duet Pereza. Com a teloner actuarà el grup barceloní Elefantes, que també ha tret un nou disc titulat Nueve canciones de amor y una de esperanza.

La Oreja de Van Gogh és una de les bandes més importants del pop nacional. Ara ha iniciat una gira de presentació del seu nou treball, titulat El planeta imaginario, un disc amb noves cançons per celebrar 20 anys de carrera musical amb els seus seguidors. Serà diumenge, 23 d’abril, a les 19 hores.
Primavera in Black
Els jardins de Can Sumarro acolliran propostes musicals de petit format al voltant del blues i la música negra (gospel, soul, funk...) El dia 21, a partir de les 20 hores, amb les actuacions de Fede Aguado & Osi Martínez amb Txus blues & José Bluefingers, que presentaran el disc Juntos y revueltos; Artem Zhulyev i un set acústic amb the Chain Smokers Band.

El dissabte 22, a partir de les 20 hores, actuaran Elvis Sings The blues, Mike Sponza & Joan Pau Cumellas Banda i el set acústic de White Boy White.

Diumenge 23, a partir de les 12.30 hores, ens espera un picnic de blues amb activitats infantils relaciones amb el blues i la festa d’aniversari de la SBB, una jam session de blues i l’actuació de Smoking Stones.
Parc de la Remunta
Concerts multitudinaris amb grups com Ojo de Buen Cubero i Muchachito, el divendres 21, a partir de les 21 hores, i Sharman Den, Tailor for Penguims i Ramon Mirabet, el dissabte 22, a les 21 hores.
  • Segueix-nos a Twitter
  • Segueix-nos a Facebook
  • Segueix-nos a Instagram
  • Segueix-nos a Issuu
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400