Ajuntament de L'Hospitalet

Salutació de l'alcaldessa

Núria Marín, Alcaldessa de L’Hospitalet

Del 18 al 21 d’abril, les Festes de Primavera tornaran a tenyir la ciutat de tots colors, gràcies a una amalgama perfecta de tradicions, música i arts escèniques que n’exalta la riquesa i la vitalitat, i que col·loca la ciutat en el centre de les celebracions populars per fer-nos gaudir tant amb la família com amb els amics. Enguany, a més, les Festes són l’avantsala d’una de les diades més boniques de l’any, la diada de Sant Jordi.

Aquest any, el cantautor hospitalenc Dani Flaco serà l’encarregat de fer el pregó que donarà el tret de sortida a les Festes. I el cartell, un any més, és obra d’un jove estudiant de l’EASD Serra i Abella de L’Hospitalet, Javier Ribas Valladares, i en aquest cas combina la tradicional rosa de Sant Jordi amb la pirotècnia, un element que és en l’essència mateixa de la festa mediterrània. Es tracta, doncs, d’una proposta que ens convida a passar-ho bé i a aprofitar al màxim tot el que ens ofereix la ciutat durant aquests dies de celebració.

Els tradicionals gegants i capgrossos, concerts en viu, espectacles de carrer i activitats per als més petits ens brindaran moments per recordar mentre degustem sabors primaverals a la Fira d’Artesans, la Fira de la Cervesa i la ruta gastronòmica Primavera de Tapes, on trobarem des de productes i platets tradicionals fins a innovadores propostes culinàries.

Com veieu, tot està a punt. Us animo a participar en unes Festes de Primavera plenes d’emoció, diversió i sorpreses. Amb la vostra participació i entusiasme, i amb la inestimable ajuda dels focs artificials que com cada any il·luminaran el cel nocturn, aquest any, sens dubte, “ho petarem”.

Molt bones festes a tothom!

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de la ciutat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400