Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Meeec! 2018 Barri Sant Josep

2a edició del Meeec ! Festival de música de carrer de L'Hospitalet
Veure imatge de Meeec! 2018 Barri Sant Josep (nova finestra)
Data: 21 d'abril de 2018
Hora: d'11 a 14h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: Organitzat pels Centres culturals de l’Hospitalet i Acac (Associació cultural d’arts combatives)
Lloc: Barri Sant Josep ( Parc de la Serp)
La música de carrer torna a envair  els barris de la Ciutat amb ganes d’apropar la cultura i posar-la a l’abast de tothom. Les bandes d’aquesta edició busquen més proximitat amb els veïns i veïnes. Els diferents formats de brass bands, fanfarries i marching bands ompliren els carrer de diferents ritmes i sorpreses.

BANDARRA STREET ORQUESTRA, BALKAN PARADISE ORQUESTRA, ORQUESTRA DE ERMESINDE, ALWAYS DRINKING MARCHING BAND, DIGA’LS-HI INQUIETS, ALI BA BRASS, EMMCA.

Sortint dels diferents barris de la Ciutat, les bandes confluiran a la Plaça de la Llibertat de La Florida on trobarem activitat a partir de les 11h.

Programació barri Sant Josep

  • 11h (Parc de la serp): espai de sortida, música amb ALÍ BA BRASS


Una brass band integrada per 15 músics de metall i percussió, influenciada fonamentalment per l’estil Second Line, de la música de carrer i tradicional de New Orleans.
 

  • D'11 a 14h (Parc de la serp): ENGINYS EKO.POÈTIKS amb la companyia KATAKRAK animació amb música a càrrec de Carles Cuberes


ENGINYS EKO.POÈTIKS
Companyia  Katakrak

Enginys Eko.poètiks és una instal•lació interactiva per a tots els públics. Cada artefacte és únic i autònom, i tots junts creen un espai original, lúdic i participatiu.
Cada enginy és un element recuperat que es mou amb una font d’energia renovable (energia solar, dinamos, imants...) i planteja diversos reptes a les habilitats dels participants. S’hi llegeix, també, una reflexió poètica.

DANÇONS
Animació amb música
A càrrec de Carles Cuberes

Animació musical en estat pur. El secret? la participació, la complicitat i sobretot, l'energia! Molta energia! Una hora llarga d'històries musicals, ritmes, cançons i danses
de tota mena, la majoria originals, i alguna de popular passada per un sedàs ben personal. Amb acompanyament de guitarra, acordió  diatònic i caixa de ritmes.

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400